Friday, March 16

Kemenangan comel



Tengok tajuk kemenangan comel. Apa yang comel eh? Tak kose mak, bukan mak yang comel tapi tengok la hadiah yang dimenangi dari Tourism of Malaysia. I dapat patung budak perempuan India beserta dengan beg yang comel. Sebenarnya tak ingat pun pernah join Tourism of Malaysia ni. Nampak ramai kawan me kat fb dah dapat hadiah ni.

Kalendar comel tu pulak dari Emila Yusof. Kak Emila lukis tau. Setiap bulan tu ada lukisan yang sangat comel. Thanks Kak Emila. I menang sempena 10 pengomen yang tertinggi bulan Januari 2012. Tu, header kat atas tu Kak Emila yang draw.  

So...i sangat bersyukur dengan hadiah2 yang comel ni. So, harap2 lepas ni dapat hadiah yang 'bapak' comel pulak.

3 comments:

Related Posts with Thumbnails