Hello eznakhalili.com readers!!

Friday, May 17

Selepas Hari Guru....Hari Jadi saya pula...... | 17 Mei 2024

Alhamdulilah untuk hari ni. Lambat sikit post yang ni keluar. Ni bukan scheduled. Saya tulis terus ni. Masa nak google la check email etc pagi ni....kat nama kat google tu ada macam bergerak-gerak....curious saya apa la yang bergerak ni.....sekali bila click nama sendiri....

Ada ucapan hari jadi dari google la. Lepas tu belon-belon ni bergerak-gerak tau. Hehe rasa kagum la pulak. Pertama kali pulak nampak macam ni. Ke sebelum ni pun ada cuma saya je tak perasan. 


Mulanya click kat sudut kanan atas ni ada muka kecik kita tu. Kat sini pun ada benda2 terbang dah....kalau tengok dekat2 tu belon tengah terbang. 


Apa pun terima kasih yang tak terhingga kepada semua ucapan yang diterima di whatsapp, ucapan di facebook, di instagram, di blog pun ada tapi post sebelum ni...., DM di instagram......(ramai kawan2 saya yang direct wish dan tak publicly share.....ramai kawan2 saya pemalu orangnya macam saya gak Haha....perasan. 

Terima kasih banyak2. Moga kita menjadi insan yang baik dan memberi manfaat kepada insan yang lain.....aamiin....

Nanti saya buat post hadiah2 pula....insya-Allah....





XOXO,
Ezna

11 comments:

  1. Selamat ulangtahun kelahiran. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. A-Min

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir....semoga murah rezeki dan panjang umur....sihat dan bahagia..aamiin

    ReplyDelete
  3. Comel lah belon2 tu bergerak...
    Alhamdulillah...selamat hari lahir kak ezna, semoga sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah.. Aamin

    ReplyDelete
  4. Happy birthday! Wish u all the best & happy always.

    ReplyDelete
  5. Sanah helwah my dear bff🎉🎂🎊🎁🌹🤩

    ReplyDelete
  6. Happy birthday, semoga sihat2 selalu!

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday! Semoga murah rezeki, sihat-sihat selalu dan dirahmati Allah.

    ReplyDelete
  8. Happy birthdaaay kak ezna 🎉🎉🎂. Semoga selalu diberkati usianya, disayang keluarga, dipanjangkan usia dan mudah rezeki 🤗

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday Ezna 🌹
    Semoga sihat, bahagia dan dilimpahi rezeki yg luas lagi berkat sentiasa hendaknya 🤲

    ReplyDelete