Hello eznakhalili.com readers!!

Friday, May 17

Dating berdua di Retro Lab Cafe

Dania Sem 2 ni Selasa - Sabtu memanjang je kelas jam 8 pagi. Sabtu tu kokurikulum Cak Lempong. Ni ada satu hari ni lepas hantar Dania ke kelas, ummi dan ayah Dania mencari la tempat nak breakfast. 

Akhirnya ke sini. Tak jauh dari asrama KTAG Dania masa asasi dulu. 


Nama tempat ni Retro Lab Cafe. 


Makan dekat persekitaran yang menghijau. 


Saya ambik nasi goreng dan sausage ni nak buat lauk. Sausage bagi sikit kat hubby. 


Kuey Tiaw goreng untuk hubby. 


Nescafe Tarik dan Nescafe O. 


Bergambar dulu sebelum makan. Cafe ni pun masa ni tak beraa ramai orang. 


Deko cafe ni.....


Bahagian tengah ni lantai dia lawa sikit la. 


Nak kena explore kat mana lagi tempat nak breakfast. Harga kat sini ok sangat sebab harganya berpatutan untuk student. Harga kami dapat pun harga student jugak. 





XOXO,
Ezna

6 comments:

  1. Tu yg best bila makan dekat dalam kampus, harga makanan pun harga student. Makanan pun nampak sedap kat situ.

    Btw, happy birthday ye sis Ezna 🥳🎈 Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan kekal bahagia di samping keluarga tercinta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa...birthday kak ezna ke?happy birthday..semoga sihat2 selalu ya kak ezna...

      best tu Dania amik cak lempong

      Delete
    2. alamak saya terlepas entry birthday kak ezna ke,happy birthday kak moga sentiasa sihat panjang umur,moga yang baik2 sentiasa mengiringi akak sepanjang usia

      Delete
  2. Last week saya makan sini juga, tapi belum sempat repeat! Dekat aje kita sebenarnya ek, main2 dalam UPM ni aje haa :)

    ReplyDelete
  3. Luaaas yaa. Itulah keuntungan kalo makan di kawasan kampus, Krn biasanya harga tak mahal dan sesuai student 😄. Di sini pun biasanya begitu. Makanya saya selalu suka kalo makan di area campus

    ReplyDelete