Hello eznakhalili.com readers!!

Sunday, February 18

Appreciation Post | Terima kasih Suria Amanda

Mulanya nampak la parcel diletakkan kat atas tembok rumah. Dania pergi ambik lepas tu Dania kata ummi ada beli periuk ke?

Memang suspens sungguh sebab saya dok dengar ada kes parcel hantar rumah tapi bukan parcel dia. Tapiiii yang tu dia akan minta kita bayar tapi....parcel yang ni takde pulak bayaran ya? (Eh banyak pulak tapinya ni...)

Serius saya cuak πŸ˜†

Dalam pada tu saya messenger SA kat fb. Laaa rupanya SA yang bagi hadiah ni....serius terkejut πŸ˜…. Dania pun ada mentioned ummi beli kat Tik Tok Shop lah....haishhh Dania ni intonasi dia dah buat umminya cemas. πŸ˜‚

Ok....inilah hadiahnya sebagai pengomen terbanyak blog SA untuk bulan Januari 2024. Periuk sebesar 32cm. Alhamdulilah.....

Terima kasih banyak-banyak SA!


Ni handle dan penutup dia tak pasang lagi....nak dekat puasa dah ni nanti boleh la merasmikannya....


Nak menang hadiah jugak?. Komen la banyak-banyak kat blog SA yang ni

Terima kasih SA dan tak lupa juga Dania yang bagi idea untuk beli periuk ni. 😍.





XOXO,
Ezna

 

18 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah sis ezna... Taw2 je nk pise, dpt periuk haa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Dah nak puasa ni...mungkin masak lebih nak agih kat adik beradik pulak.

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki, tahniah!
    Nak² dapat peralatan dapur gini, sukalah kita mak-mak ni kan ...

    ReplyDelete
  3. Yayy... AlhamduliΔΊlah.
    Pemberian yang pasti sangat dihargai!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Thanks Suzz!.....boleh la masak banyak sikit sebab periuk ni besar :)

      Delete
  5. alhamdulillah selamat sampai..cuma lambat skit la sebab bulan ni memang bz betul..tu yang my dania suggest beli periuk kat tik tok...syukur you suka..thanks for support ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah SA. Terima kasih sangat. Tq Dania SA juga :)

      Delete
  6. Alhamdulilah...tahniah kak! Kena rajin masak ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cuya....kakak memang masak setiap hari Cuya. Hehe

      Delete
  7. Wah! Tahniah! Uncle pernah jumpa SA tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib cakap pernah jumpa..kalau cakap pernah scandal matilanakkkkk..hahahah

      Delete
    2. Wahhhh uncle pernah jumpa SA ya....

      Delete
    3. Hahahaha Ayat SA yang ni kelakar la....nasib baik takde scandal....clean. Haha

      Delete