My IG Post

Hello eznakhalili.com readers!!

Nuff

Yang mana satu....idaman kalbu....

Masa jalan-jalan kat IOI City Mall, ternampak jam dari Kate Spade yang nampak feminin ni sebab ada gambar bunga dalam jam. Hubby dah banyak kali tanya nak beli jam ke?. Kali ni macam berkenan sangat Kate Spade ni. Strap silicone dan dalam tu ada logo spade untuk menunjuk jam 12. Background warna pastel. 


Credit : Google

Harganya?

Selepas potongan dapat la harga RM580. Akhirnya tak jadi beli la sebab macam sayang pulak duit padehal hubby dah tanya nak ke?. Hehe...

Lepas tu saje2 tengok online dan errrr my eyes lay on this item. Jam brand fossil pulak. Manisnya warna. Tali jam ni leather ye. Dalam tu ada 12 heart dan didatangkan juga dengan rantai tangan berbentuk heart. Wahhhh ni lagi manis ni. Bukan manis warnanya tetapi juga manis harganya...

Saya suka bentuk heart, bentuk rama-rama dan floral. 

Credit : Google

Ni gambar kalau pakai sekali jam dan rantai tangan. Awww suka sangat. Saya suka warna pastel macam ni. 

Credit : Google

Harganya RM200++ boleh jimat banyak kan dari saya beli brand Kate Spade tu. Dengan harga macam ni saya dapat bukan 1 tetapi 2 item. Memang kebetulan ada set yang ni. Saya tengok internet ada set jam Fossil dan subang juga. 

Tapi....kena banyak-banyak bersabar sebab item saya ni dibeli dari United Kingdom. Kena tunggu 2 bulan sebelum sampai Malaysia. Tiba Malaysia sebelum birthday saya. Kira hadiah birthday je la yang ni. Hehe....

Nak tahu saya beli kat mana? Click la sini Cara nak beli ada kat pinned post facebook Barang Murah UK ni. 


Comments

  1. wow. fossil tu manis je. harga pun ok la. tak murah tapi tak mahal.
    kate spade tu pada aida, agak mahal. tapi, kalau ada bajet ok.
    mahal dan pasti berbaloi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulahnyer yang sayang duit dan beli yang murah sikit tu Aida. Hehe...

      Delete
    2. aida klik juga kat link tu. cari jam.
      tapi tak berjumpa. pre-order ekk?
      aida tertarik tang ada bracelet sweet tu, ezna.

      Delete
    3. Kat situ nak tengok barang yang dibeli besar sikit gambarnya, Kalau nak beli kena create akaun kat http://bmukshopper.com/ kemudian type fossil es4351 set untuk code jam ni. Kena order kat sini. Dia orang malaysia menetap di UK. So barang kita akan tiba dalam 2 bulan dari tarikh beli dan boleh bayar ansuran.

      Delete
  2. serius cunnn giler..taste u samma dengan i la ezz...i pun suka design dan corak macam ni...nampak sweet jer hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin berumur i suka warna lembut je Ayu. Hehe...Yayyyy kita sama taste....

      Delete
  3. airah suka yang fossil tu ! sweet nya warna dia. beli yang tu la hahaha airah pun rasa nak beli untuk diri sendiri

    ReplyDelete
  4. wwowww cantiknya color dia. lembutnya.... CNY nak ajak bos jalan-jalan dekat IOI la. mana tau ada jodoh dengan jam fossill nati. hihihihihihihihi

    ReplyDelete
  5. wow love this design, yeah nice to match clothes too. So elegant can use a gift too, yeah CNY to wear it too. Gonna check out it since you shared it here, I like see more designs and colors. Shall hint my dear rightaway!

    ReplyDelete
  6. This is very pretty and looks sweet. The price also cheaper. Good choice!

    ReplyDelete
  7. Cantik.. Kita tak pernah pakai jam mahal. Haha. Rasanya harga Rm50 pun tak pernah. Tapi sekrang tak pakai jam pun. Teringin jugak nak beli. Suka 2-2 jam tu. Nampak sweet.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya semua jam ni hehehehe banyak koleksi yang bagus dan juga elegent sesuai untuk buat hadiah kepada insan teristimewa hehehehe atau nak jadikan hadiah hantaran pertunangan kannnn..

    ReplyDelete
  9. both brand mmg am diaorg sangat cantik.. liez pun duk usha gak yg kate spade tapi harga tu mcm kena kumpul duit dulu.. hihih iigt nak paw encik suami utk birthday atau anniversary nnt.

    ReplyDelete
  10. Wahh cantik sungguh..sweet je sis tengok, kalau sis pakai ni sure bertambah2 sweet..hehehe. Jadikan hadiah pun cantik gak ni untuk kakak2 sis.

    ReplyDelete
  11. KEdua2 nya cantik...susah juga nk bwt pilihan kan...beli dua2 laah nanti boleh tukar2 pakai....puas hati...hehehe..

    ReplyDelete
  12. Wah dah ada hadiah hari jadi, tunggu masa utk tiba saja ni.. eh macam semua cantik je pilihan yg ada tu

    ReplyDelete
  13. Amboiiii kemain nak jam baru. Design dua-dua pun nampak style jugak. Tp kita suka yg Fossil tu lagi. Cam comel je hehe

    ReplyDelete
  14. Eh eh saya pun memang duk cari jam tangan juga. Jam tangan fossil tu pun berkenan pula saya tengok yela warna tuh memang buat saya tertarik hati nak beli juga . Murah pun murah kan.. nak nak cari jugalah. Thank you share

    ReplyDelete
  15. I like both watches. Sweet and nice to wear. But the price memang not cheap. Lucky you managed to buy from Overseas and it's cheaper there hehe

    ReplyDelete
  16. Rawlins suka yang Kate Spade tu tapi bila tau harga - hahaha... terus lari. Yang hearts tu cantik gak. Sesuai untuk gegirls gitew

    ReplyDelete
  17. Amboii cute yer jam tangan tue.. Siap ada love2 tue.. AM suka design cenggini.. Sweet n elegan gituugituu..

    ReplyDelete
  18. Kate Spade nyer item mmg cantik-cantik. Tapi hari di Malaysia boleh tahan. Design jam pun cool je kan..tap kalau dapat design lebih kurang sama dengan harga lebih berbaloi, itu yang lebih baik kan

    ReplyDelete
  19. Saya suka Fossil kak. Sebab dia suka bg extra aksesori. Gelang tangan dia tu i like. Pastu ruby suka tali besi. Sebab tali slikon dan leader mudah benor tak tahan lama.

    ReplyDelete
  20. setuju dengan Fossil juga. hehe Fossil design dia authentic rasa classic and rustic.
    cantik2 dan puas hati. and yes harga affordable.. benda kita pakai lama xpe beli mahal2 sikit =)

    ReplyDelete
  21. niceeee watch! given now it's the Valentine's day surely it is a good gift to give to the love one! haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts