Tuesday, February 6

Kuih Raya yang ber'KUTU'

Raya dah nak dekat ni. Boleh la start planning nak beli kuih raya. Kenapa saya kata planning kan?. Ni sebabnya 👇👇👇

Beli kuih raya boleh buat ansuran you alls. 

Pav's Lover dan Bliciousseries melancarkan Kutu Kuih Raya....

Takde la rasa sangat kita keluar duit tu kalau dapat bayar ansuran. Dapat meringankan beban jugak kan?...


Harga untuk semua cookies adalah RM37 / balang kecuali Vampire Cadbury yang dijual RM38 / balang. 

Jom tengok diantara cookies yang boleh ditempah. 

Peminat Red Velvet boleh tempah ni....

Red Velvet Cookies



Samosa Ayam

RM30/500 gm. Saya dah cuba yang ini memang 👍👍👍


Butterscotch Temptation ni pun 👍👍👍


Honey Bee


Not only cookies tapi Kek Lapis pun ada. 

Kek Lapis yang berukuran 7 x 7 inci diantaranya :

Kek Lapis Asam Manis :RM110
Kek Lapis Blueberry : RM110
Kek Lapis Cadbury : RM120
Kek Lapis Kenyalang : RM110



Kek Lapis Cempedak : RM140

Ini memang sangat rare. Peminat cempedak boleh try yang ini. Dijamin 👍👍👍 Rasanya sebijik cempedak tapi dalam bentuk kek. 

Kalau nak beli yang combo bersize 3.5" x 3.5" harganya hanyalah RM120


 Ok ni lagi best...

Istimewa pembelian Februari 2018, Setiap pembelian RM130 ke atas berpeluang menyertai cabutan bertuah yang akan membawa pulang hadiah bernilai RM500 seorang untuk 3 pemenang. 

Boleh pilih seleksi kat 👇👇👇 ni. Banyak choice kan?. 



Follower blog http://www.eznakhalili.com pun ada kelebihan tau. 
5 pembeli yang menempah misteri cookies box sebagai hadiah untuk yang tersayang, akan mendapat hadiah misteri. Selain daripada itu, you alls juga kena 


You alls kena mentioned la follower blog eznakhalili.com

Eh tunggu apa lagi lets membeli ✌✌✌

22 comments:

  1. ingtkn kuih raya berKUTU tu dh lama..rupanya byr ansuran secara kutu...hebat skarang kn

    ReplyDelete
  2. terkejut sis tajuk , ingat kuih raya berkutu. rupanya main kutu untuk jimatkan kos nanti , nanti sis come back kalau berminat. Kena tanya mom bab-bab kuih raya ni. tak sabar pula nak raya bila tengok kuih - kuih ini

    ReplyDelete
  3. Menarik.. bagus sebenarnya ada main kutu mcm ni. Sekurang2nya menjimatkan dan tak membebankan sangat. Kuih2 pun nampak sedap dan menyelerakan! :)

    ReplyDelete
  4. sama la aida.
    ingat kan kuih raya yg lama disimpan hingga berkutu.
    alahai, dah nak raya dah kita ekk.
    start dah kena buat bajet ni. kuih raya. baju raya. kasut raya. sampul raya :) hu hu hu

    ReplyDelete
  5. dah nak raya..elok sgt lah ada byrn ansuran pulak tu..takdelah beban sgt kan..
    nti kalau berminat..saya roger diorang ok ..thanks sharing

    ReplyDelete
  6. done follow ezna :)
    alang-alang dah komen kan.

    ReplyDelete
  7. main kutu untuk jimat kos, eh kita pula rasa stress raya belum lagi tapi semua dah start buat kuih raya, ehhh :( hopefully time tu banyak lah duit bonus this year.. time raya memang terfikir semuanya last minute je...


    apa pun Red Velvet Cookies tu memang nampak menyelerakan dapat kat anak haritu juga habis dorang makan... hantu cookies anak-anak I

    ReplyDelete
  8. Wah banyak aneka jenis biskut. Macam macam ada.boleh buat persediaan beli biskut raya nanti

    ReplyDelete
  9. Kek lapis cempedak tu say apernah rasa sebelum ni tapi tak sure yang sama ke tak dengan yang ni. Mak mentua beli hari tu. Serius sedap

    ReplyDelete
  10. mati-mati ai ingatkan kuih raya tu ada kutu. rupa nya main kutu untuk beli kuih raya. Banyaknya pilihan kuih raya.

    ReplyDelete
  11. Sedap nya nengok kuih raya ni. Dah terasa kat mulut dah. Siap ada sistem kutu lagi tu. Kreatif betul. Apa2 pun tahniah. Done follow ezna. Nak pi follow biskut raya plak. Hehe

    ReplyDelete
  12. Mati mati ingat kuih raya ada kutu. Yg paling nak rasa red velvet cookies tu. Selalu main tunjuk tunjuk je last minute.

    ReplyDelete
  13. Eh, kuih raya pun dah boleh bayar pakai ansuran macam main kutu sekarang ni. Dah la memudahkan dan menjimatkan. Pilihan kuih raya pun banyak, tak sabar pulak nak raya rasanya... hehe

    ReplyDelete
  14. i mmg plan nak repeat beli biskut kat sini..sedap2 la..bukan untuk makan raya jer, tapi makan untuk keluarga..best kan heheheheheh

    ReplyDelete
  15. Tengok kek lapis tu sedapnyaaaaa.. mommy nak g usha lah page diorg.. terus terliur nak sekarang juga hehehee

    ReplyDelete
  16. Hambik... rambang mata tengok beranika jenis biskut raya yang ada, Tapi Bonde ni Bab biskut raya ada beberapa biskut jer yang fav. bagus juga ada buat sistem kutu ni mana tau dapat membantu pada yang lain. tapi jgn lupa main kutu ada akadnya.

    ReplyDelete
  17. Dah boleh tempah sekarang ker awalnya heheheh nanti karang masuk angin hehehehe apa pun semua sedap samosa tu saya nak ... Dah daftar dengan ezbuy.

    ReplyDelete
  18. Eh dah boleh kuih raya mulai sekarang. Bolej bayar ansuran lagi. Menarik juga. Tak rasa beban bila nak dekat raya nanti.

    ReplyDelete
  19. Wah awalnya. Puasa belum lagi ni. Tetiba rasa dah nak raya bila tengok kuih 2 ni. Kalay leh bayar ansuran kna la awal2 start kan

    ReplyDelete
  20. boleh tempah ukt raya nanti :)

    ReplyDelete
  21. Great for cny cookies.. I wanna buy for cny.. yeah!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails