Jom Shopee...Shopee...Shopee...

Apa??? 

Shopee bagi tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen Hari Gaji Shopee. Termasuk 18% pulangan tunai berbentuk syiling Shopee kepada pelanggannya pada 26 - 28 Februari 2018.

Boleh tengok kat sini tabiat pelanggan Shopee membeli belah semasa hari gaji. Produk yang menjadi pilihan adalah seperti gadget, barangan kesihatan dan kecantikan, barangan bayi, pakaian wanita...hmmm pakaian ni tak boleh dipisahkan dengan wanita ye dak? ✌✌✌ serta barangan keperluan rumah. 


Salah satu tawaran menarik daripada Shopee ialah 👉👉👉 kasut dari XES 
Xpressive . Elegant . Shoes


Seksyen kecantikan pula barangan dari 

Elianto. Kena cepat-cepat jangan lambat-lambat (eh....macam familiar je)....😜😜😜 ye sebab untuk 300 pelanggan pertama sahaja. 


Haaa ni pun best...

Sepanjang kempen Hari Gaji Shopee ada permainan facebook : Edisi Hari Gaji pada

🍀🍀🍀 26 Februari 2018

🍀🍀🍀 2.00 petang

Di mana pengguna boleh memenangi syiling Shopee dan berpeluang juga memenangi hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 berharga RM3,999.

Boleh juga layari shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM4,000 berupa Nubia M2 Lite, Oppo F5 dan penyedut hampagas berjenama Dyson.

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu???

Maklumat lanjut boleh la you alls layari www.shopee.com.my atau muat naik aplikasi Shopee di Apps Store atau Google Play. Percuma je tau!!!

Ingat ....

Terjah 




 🍀🍀🍀 26 - 28 Februari 2018

Jangan ketinggalan tau....

Comments

  1. Salam singgah & follow :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/

    ReplyDelete
  2. Kenapa beritahu. Habislah melayang duit dalam akaun akak. Shoppe adalah lapangan untuk membeli belah akak. Semua menarik untuk dibeli.

    ReplyDelete
  3. Yehaaaa....shopeee shopee shopeee...mari kita bershopeee, akak dah beli dah n tunggu barang sampai...anda bila lagi...hehehe

    ReplyDelete
  4. Selalu dah dengar pasal Shopee. Banyak gila barangan yang dijual dengan harga yang cukup berbaloi dan mudah pulak tu! Rambang mata kita dibuatnya!

    ReplyDelete
  5. Shopee ni kejam.. hihi . Sebelum kenal Shopee, Ros ok je tengok orang lain shopping. Tapi bula Rose dah start shopping kat shopee, hari-hari mesti buka website dia. Dahla ada apps kat phone. Aduh duh, ada je sale. Lepas tu asyik terbeli jer. Hihi.
    Anyway, Rose suka Shopee sebenarnya! Haha

    ReplyDelete
  6. Alaaa...Gaji saya selalu lambat. Seronok betul tengok promotion they all. Macam best je.

    ReplyDelete
  7. Promotion lagi.....alahai...confirm terjebak lagi la ni...aduhai....

    ReplyDelete
  8. nanti la nak bershopee I masih dalam trauma mood nak beli barang kat shopee dengan given voucher tak reti nak tolak dia punya kos penghantaran sebab lagi mahal dari barang yang nak dibeli gitu.

    ReplyDelete
  9. Banyak juga tawaran yg menarik ni. Ada kempen permainan fb lagi dan hadiannya pun menarik juga.. ok nak juga shopee shopee shopee ni.. :) :)

    ReplyDelete
  10. bocor lah poket Tb pasni.. asik nampak iklan shopee aje ni.. hahaha.. nanti dah masuk website shopee.. memang tak keluar-keluar dah laaaa.. asik dok belek barang apa nak order..kih3

    ReplyDelete
  11. Shopee ni berhantu oiiii. Ruby setiap minggu shopping. RM 30 minimum utk satu kedai. Miahaha. ada je la kedai tu jual semua benda keperluan. aissshhhh sangat menepati cita rasa. Gaji ku lebur lagi. hehehe

    ReplyDelete
  12. Tak mau baca. Tak mau. Sebab last month Rawlins dah overspent di online shopping and this month keen but online shopping detox! Haha. Mana mungkin berjaya. Haha

    ReplyDelete
  13. sakan kalau bershopping online nie thehehehehehe kalau diakaun banyak nak jugak shopping.. tq share promo kali ini terbaik!

    ReplyDelete
  14. seronok kalau ke laman Shopee sebab banyak pilihan barangan yang ada disediakan. memang rambang mata dibuatnya. tambah pula selalu ada diskaun gila-gila... fuhhh geram je rasanya haha

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  15. Frankly speaking this indeed my favorite platform to do my shipping online. Im actual the type of hate window shopping cos congested with human traffic jam. Lolz

    Racheal

    ReplyDelete
  16. Bagus shoppe ni.. orang malas gi kedai, elok beli kat shopee..

    bukan apa. dh kalau malas tahap lepas esk esk.. baik order je kat shopee.. haha

    ReplyDelete
  17. Kalau sesiapa yang suka shopping online, dapat je gaji terus login Shopee la kan..klik klik jer setel. Esok lusa barang sampai..harapnya servis Shoppe bagus sampai bila-bila.

    ReplyDelete
  18. Omg... i have listed down the items that i wish to purchase, yay more savings and more bargains.

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts