Family Glamping Trip

Hari ni insya allah saya dan keluarga akan bertolak ke glamping site. Percutian family ni consist of 6 dewasa dan 7 orang anak. 13 orang kesemuanya ke satu lokasi glamping site. 

Pertama kali juga nak glamping ni. Tak tau what to expect tapi kena bawa mosquito repellent siap2. Ni semua idea saya la ni bila share dengan adik-adik mereka kata tempat yang saya tunjuk tu cantik. So mereka pun influence la hubby masing2. Hehehe....

Photo taken from google

Dalam google dictionary....

ini maksud glamping.... 

Moga perjalanan kami dipermudahkan....

Nanti saya share gambar-gambar glamping kami nanti....

Comments

  1. Bestnya glampung dgn adik beradik.mesti happening

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya share kat sini....moga moga happening la...hehe

      Delete
  2. mesti seronok ni. nnt update pengalaman ye..
    https://thoughtsbytila.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. i keep wondering what is glamping. cant wait to see your next write up!!

    Racheal

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts