Nuff

Terus Meletup lepas keluar Meletop!

Ada malam tu yang kami tak tahu nak makan kat mana. Akhirnya ke sini. Restoran ni baru sangat bukak. Kebetulan dekat dah dengan rumah. 

Ramai juga pengunjung kat A&J ni sebab beberapa hari baru promo kat rancangan Meletop Astro Ria. A&J Burger Grill & Western taja burger kat rancangan tu. 


Ni senarai menu kat A&J. Hmmm nak makan apa ye?. 


Ok ni menu yang lain pula...


Akhirnya 406 pilihan kami. Boleh makan share 3 orang. 


Meja kami ni kerusi tinggi. Hiasan di atas meja ni. 


Taraaa.....ada nasi goreng kambing panggang, cheezy fries, lamb grill, chicken grill dan patty burger. 

Pada pendapat saya semua yang dalam pinggan ni sedap. Nasi goreng kambing panggang tu Dania sampai bertambah2 walaupun bukan penggemar kambing. patty burger pun sedap secukup rasa. Black pepper sauce tu pun sangat sedap. Berbaloi la ambik pilihan yang ni. Mintak 3 pinggan untuk share 3 beranak. 


Nak tahu info lanjut boleh la ke fb mereka di sini

Sederet dengan Soho kat Sg Merab dan berdekatan dengan PLPP Sg Merab (Pusat Latihan Perindustrian Orang Kurang Upaya). 

Comments

  1. Pergghh berpinar mata tengok menu ni ..sedap

    ReplyDelete
  2. Wahhh... Nampak tersangat sedap dan menarik. Boleh lah try nanti.

    ReplyDelete
  3. Bestnya makanan di sini. The portion is big and really worth it.

    ReplyDelete
  4. Tengok portion makanan dia besar betul. Boleh share dua orang tu. Harg amenu lain pun not bad. Average, tak terlalu murha dan tak terlalu mahal

    ReplyDelete
  5. Menu ringkas yang cukup mengenyangkan, sesuai untuk seisi keluarga menjamu selera.
    Kadang-kadang nak juga tukar-tukar kan. Asyik makan nasi je katanya. hahaha.

    ReplyDelete
  6. adoi !! terliur !! esok sabtu dan dapur saya cuti.. hee~ boleh la try singgah esok..

    ReplyDelete
  7. Wuwuwuw meriahnya hidangan. Tapi memang betul kak. Part of marketing dan advertising dari dulu lg. Tambahan Bisnes makanan. Memang kena buat video. Masuk TV. Baru lah real. Macam JJCM tu. Dah berapa banyak kedai dikenali dan Tarik pelanggan. Meletop pun buat. Lagi lah ramai customer.

    ReplyDelete
  8. Memang suka makan menu macam ni. Satu hari nak pi sana la jenjalan cari makan. Nasi dengan kambing tu sedap sangat. Favorite!

    ReplyDelete
  9. Nampak cam sedap! Daging ia pun nampak cam besar juga

    ReplyDelete
  10. wah, nampak sedap, nk try la nanti

    ReplyDelete
  11. looks like very sedap! and yes i love kambing! hehe

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  12. Wahhh...mesti glamour lps keluar meletop...harap2 lps meletop harga tak meletop2 lah pulak hehehe...yg penting kena maintain kesedapan. Bolehlah nanti sis gi cuba makan kat sana pulak

    ReplyDelete
  13. The portion is reall generous, will drop by when I'm in NS.

    ReplyDelete
  14. air liur ingin tumpah lihat hidangn ini

    ReplyDelete
  15. Wahhh menu dia nampak sedap dan kambing tu nampak sangat mengiurkan... harap harga maintan lepas keluar tv tu saya setuju... murah rezeki tokeh bila restoran dah femes

    ReplyDelete
  16. Alamak. Dekat pula dengan rumah #RawlinsGLAM. Ini adalah sangat bahaya! Nanti #RawlinsGLAM datang hari-hari. Haha

    ReplyDelete
  17. Banyak restoren sekarang buat makanan western. Sedap je nampaknya tu. Mana tahu ada masa, ke area sana... boleh singgah! :)

    ReplyDelete
  18. Perghhhhh marketing baik ni..masuk meletop mmg kompem2 meletop la...berbaloi ka invest utk masuk meletop kan

    ReplyDelete
  19. Bila tengok gambar pun dan berbunyi-bunyi perut ni. Harga dia not bad jugak.

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts