Nuff

Shopping itu terapi

Lately ni minat pula usha barangan kat sini.


Kalau nak barangan berkualiti dari UK dan yang pastinya murah daripada kat Malaysia rerajin la usha fb page Barangmurahukdotcom Saya tertarik pulak dengan lampu taman ni. Boleh bertukar warna la pulak. Guna kuasa solar ajer ni. Tak payah nak buat wiring bagai. 

Photo taken from google

Harga RM82 (bayar ansuran pun boleh) ok lah kan?. After all dapat 10 lampu ni. Bukan lampu ajer, banyak lagi barangan yang alehaiiii 👀👀👀 harga memang mampu milik. Boleh bayar ansuran untuk sesetengah barangan. Moh le ke sana.

Saya bukan agent ye. Saje nak share ajer. 😉😉😉

Comments

  1. Replies
    1. Kan suzz?...harga RM82 jadi RM8.20 satu lampu....hee hee

      Delete
  2. bestnya kalau beli banyak-banyak, letak kat taman. cantik :D

    ReplyDelete
  3. Cantiknya lampu. Kira murah lah tu. Nak terjah jap ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terjah jangan tak terjah. Harga pun ok....

      Delete
  4. Macam nak beli jee lampi ni. Time raya nanti boleh pasang kat halaman rumah. Orang pakai pelita, kita pakai lampu colorful, hehee

    ReplyDelete
  5. murahnya harga lampu tu, comel je. cantik juga kalau letak kat halaman rumah ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  6. Ooh boleh ansuran siap. Nanti try usha. Thanks for the suggestion 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh bayar ansuran tu yang paling saya suka.

      Delete
  7. Wahhh cantik sungguh kalau hias kt taman. Boleh dpt dengan murah pulak tu. Nk kne terjah nie !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terjah jangan tak terjah Zharif ya....lawa umah awak nanti. Hee hee...

      Delete
  8. pandainya dia mendeco rumah.. cantin sangat.. nak beli jugak macam ni kalau dah ada rumah sendiri nanti.. hee laman web baru ke tu ye.. nak terjah sat lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama dah website ni. Kalau baru2 takut jugak nak membeli. Yg ni insya allah genuine penjualnya....

      Delete
  9. comel lampu tu dan colorful.. sesuai untuk rumah yang ada kawasan tanah.

    ReplyDelete
  10. wah, menarik yer. harga pun murah sangat. nak cuci mata jugak la

    ReplyDelete
  11. shopping memang terapi ... terapi itu sebenarnya $$$, no $$$ cant do shopping ;aaaaaa

    ReplyDelete
  12. Menarik je.. nak singgah la kejap. Dapat cuci-cuci mata sekejap pun ok dah

    ReplyDelete
  13. wah cantiknya lampu tu yang penting jimat tenaga.

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Boleh je pakai panjut sekali gabungkan elemen moden dan tradisional.

      Delete
  15. First time dengar website barangmurahukdotcom ni. Kalau betul murah boleh borong banyak2. hehhe

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  16. Mak metua pernah beli lampu macam ni and pasang dekat laman rumah. Dah lama dah beli tak ingat beli dekat mana. Time tu nampak lah dia pasang. Tapi sekarang dah takada. Tak tau kenapa. Tak tertanya pulak

    ReplyDelete
  17. Memang sesuai utk rumah yg ada tanah, cantik sgt kalau hias cam gini. Tapi sis tak ada laman pulak kat rumah..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah takpe sis cari barangan yang lain pulak....

      Delete
  18. kalau rumah ada laman dan taan memang sangat menarik hias lampu macam tu...

    ReplyDelete
  19. tak sangka plak wujuh lampu kat taman yg cute ni. tak payah guna letrik plak tu. jimat bil

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts