Thursday, May 11

Visa Australia murah

Kalau nak pergi melancong ke Australia, rakyat Malaysia kena apply visa Australia. Saya pun surf la internet kalau boleh dapatkan visa Australia dengan murah. Rupanya memang ada.
 
Kat mana tu?
 
 
Kat Wiya Travel & Tours you alls. Hanya RM20 satu passport. Mula2 cuak juga sebab saya deal melalui whatsapp ajer. (Saya dah check ada beberapa orang yang pernah buat dengan Wiya ni memang genuine. Sekarang ni kena berhati2 banyak nau scam kan). Nak pergi sana malas pulaActually dekat ajer dengan kawasan saya tinggal dulu. Berdekatan dengan South City Plaza, Seri Kembangan.
 
Saya whatsapp jam 1 tengahari camtu, dalam 6 petang visa Australia saya dah siap. Details camne nak buat visa ni click kat link eh. Kita print sendiri je visa ni dan attach dalam passport. Kalau nak buat terus kat Wiya pun boleh tapi charge yang dikenakan RM30 satu passport. Still ok harganya sebab saya pernah buat dulu visa Australia saya RM50 satu passport.
 

 
Kalau ada kat mana2 yang boleh buat visa Australia lagi murah, boleh la share....

17 comments:

  1. terima kasih pengkongsian visa ni.. mana taw ada rezeki dapat pergi travel jauh2 boleh rujuk sini

    ReplyDelete
  2. Wahh ni murah betul dah! tapi kalau ada yang lagi murah xtau la hehe. Gud sharing..

    ReplyDelete
  3. saya dulu pergi perth buat visa upah member buat, kalau rm20 tu murah huhu

    ReplyDelete
  4. Terima kasih perkongsian info ini. Mana tau ada rezeki ke sana tau dahlah kat mana nak dpt visa murah.

    ReplyDelete
  5. wahh bagus betul ni! nanti kalau ada plan ke Australia bolehlah pertimbangkan yang ni. Thank you bagi suggestion! hihi

    ReplyDelete
  6. wow nanti nak ke Australia mungkin I akan cuba dapatkan visa murah refer blog ni

    ReplyDelete
  7. Info menarik ni. Belum sampai lagi ke Australia. dalam bucket list.

    ReplyDelete
  8. Baru tahu pasal visa boleh buat situ dengan kos hanya RM20. Thanks for sharing. Dulu pergi Melbourne, organizer uruskan semua. Okay,next time dah tau camne

    ReplyDelete
  9. Murah je rupanya visa untuk ke Australia ni. Ingatkan mahal.

    ReplyDelete
  10. thanks for the info, i havent been to Australia, i supposed that's affordable!

    Whats Your New Year Resolution?

    ReplyDelete
  11. murah yer buat visa australia. ingatkan mahal beratus2

    ReplyDelete
  12. Thanks for sharing, the price is really really cheap!

    ReplyDelete
  13. Wah murah..adik ena keje kt Melbourne. Hope sgt dpt pegi sana lawat die.. tq info.

    ReplyDelete
  14. wah murah. i hari tu serah kat agensi jer hehe

    ReplyDelete
  15. Bagus bagus. Saya nak sangat pergi Australia.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails