Thursday, May 11

Visa Australia murah

Kalau nak pergi melancong ke Australia, rakyat Malaysia kena apply visa Australia. Saya pun surf la internet kalau boleh dapatkan visa Australia dengan murah. Rupanya memang ada.
 
Kat mana tu?
 
 
Kat Wiya Travel & Tours you alls. Hanya RM20 satu passport. Mula2 cuak juga sebab saya deal melalui whatsapp ajer. (Saya dah check ada beberapa orang yang pernah buat dengan Wiya ni memang genuine. Sekarang ni kena berhati2 banyak nau scam kan). Nak pergi sana malas pulaActually dekat ajer dengan kawasan saya tinggal dulu. Berdekatan dengan South City Plaza, Seri Kembangan.
 
Saya whatsapp jam 1 tengahari camtu, dalam 6 petang visa Australia saya dah siap. Details camne nak buat visa ni click kat link eh. Kita print sendiri je visa ni dan attach dalam passport. Kalau nak buat terus kat Wiya pun boleh tapi charge yang dikenakan RM30 satu passport. Still ok harganya sebab saya pernah buat dulu visa Australia saya RM50 satu passport.
 

 
Kalau ada kat mana2 yang boleh buat visa Australia lagi murah, boleh la share....

1 comment:

Related Posts with Thumbnails