Family photoshoot

Ni charity photoshoot. Semua hasil fees daripada photoshoot ni akan disumbangkan kepada tabung kanser kat HKL. Projek ni di bawah Eyes of Grace Photography bersama Shuhada Hasim Portraits. Saya pun join sekali sebab dah lama tak ambik gambar dengan pro photographer. Photoshoot ni diadakan di Nexis Kota Damansara. Pertama kali juga datang kat sini.
 
Ni gambar sebelum photoshoot ni.

 


Gigih juga la bawak props.


Party props pulak....


Ok....satu family pulak. Confuse bila pulak tudung saya bercorak. Rupanya tu bubble yang Dania tiup.


Diantara 10 gambar, gambar ni yang paling saya suka.


Satu je gambar outdoor. 


 
Gambar nanti nak cuci dan frame kan....

Comments

  1. Saya tak pernah lagi photoshot keluarga. Tak kisah lah outdoor ke indoor. Teringin juga sebenarnya nak ada gambar yang betul-betul cantik dengan family ni

    ReplyDelete
  2. zaza pun dgn fmly belum ada peluang lagi nk photoshoot mcm ni.. apa pun cantik pic akk sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  3. wow tahniah menarik gambar di studio, teringin nak buat family potrait tapi husband kurang berminat atm

    ReplyDelete
  4. cantiknya... happy family! baguslah photoshoot macam ni. dapat bergambar dan berposing, hasilnya pun cantik dan menderma lagi hasil bayarannya. menarik!

    ReplyDelete
  5. Best kan sesekali dapat ambil photoshoot begini kan... Rawlins pernah buat bersama datuk dan arwah nenek.

    ReplyDelete
  6. so sweet the family photoshooting !
    i love the outdoor one !

    ReplyDelete
  7. Bagus jugak buat photoshoot sekeluarga bukan utk raya je..selalu org raya je baru nak buat...hehehe

    ReplyDelete
  8. Alahai Sweetnya dapat photoshoot family. Boleh simpan buat kenang-kenangan

    ReplyDelete
  9. bestnya ada photoshoot macam ni...seronok tengok...sweet sangat laa..

    ReplyDelete
  10. good to have these kind of family photoshoot, in future can show to your cucu. haha

    Which Income Group Do You Belong To?

    ReplyDelete
  11. Nice family photo you have. Planning to do 1 for my family too as a remembrance.

    ReplyDelete
  12. Teringin juga nak buat photoshoot yang cantik2. Tapi tak pandai nak bergaya. Hehe.

    ReplyDelete
  13. Love that photoshoot.. my hubby is not one who willingly take photos like this...

    ReplyDelete
  14. Wah,cantik. Selalu juga pergi photoshoot dengan family waktu raya

    ReplyDelete
  15. Biasanya bila ambil gbr di studio mmglah hasilnya menarik, cantik dan fotoganik foto-foto tu..

    ReplyDelete
  16. Alahai sweetnye ur family. Semoga kekal till jannah.

    ReplyDelete
  17. Cantik semua gambarnya. Semoga bahagia selamanya. InsyaAllah

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  18. dah lama xbuat phoshoot dah bersara saya gamaknya.. gambar semua menarik :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts