Friday, May 12

Chocolate lover

Cuti Wesak tu saje2 jalan kat kilang chocolate Beryl's kat Seri Kembangan. Bukak pulak tu. Jadi beli lah chocolate untuk kami dan untuk bagi cikgu Dania masa hari guru.
 
Ni gambar lepas beli ni. Dania cepat pose ummi nak ambik gambar. Ni lah resultnya.....


 
Ada few chocolates jugak kami beli. Macam ada discount sikit la dalam RM1 ke RM2 dari harga asal. Tak banyak pun. Tak silap masa tengok facebook Beryl's ni bulan June nanti ada sale chocolate Beryl's.


Ni antara pack white chocolate yang kami beli. 
 


Baru tahu kat Bangi pun ada kilang Beryl's ni. Boleh juga beli kat situ nanti untuk stok bagi kat anak2 kecil raya nanti.

 
Ni alamat kilang yang saya beli chocolate ni. 

Beryl's Chocolate & Confectionary
No 2 Jalan Raya 7/1, Kawasan Perindustrian Seri Kembangan
43300 Seri Kembangan
Selangor
 
atau Kilang kat Bandar Baru Bangi
 
No 8, Jalan 9/1
Seksyen 9
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
 
Macam saya ni duta Beryl's la pulak,.....

1 comment:

Related Posts with Thumbnails