Monday, November 16

Cenderahati buat yang tersayang kini di hujung jari ajer...

Saya kadang-kadang buntu nak cari hadiah harijadi untuk keluarga saya dan anak kepada kawan saya. Saya cuba nak cari hadiah yang personalised supaya ianya special dan boleh dijadikan kenangan untuk selamanya. Kemudian saya ternampak di dalam blog kawan saya tentang website http://www.printcious.com/ Jadi saya terpanggil untuk click website ini. Bagai orang mengantuk yang disorongkan bantal. Macam tau-tau je saya cari personalised cenderahati ni. 

Sebelum bermula kenalah create account dulu. Senang ajer nak create. Semudah A-B-C ajer. Click create account selepas buka website http://www.printcious.com/
    

Ok dah siap create account jadinya kita tengoklah apa yang menarik kat http://www.printcious.com/
Ada personalised T-Shirt, Mugs, Cushions, Ceramic Tiles dan Personalised Mouse Pad. Wow...this is cool. 


Cepat ajer jari jemari click seleksi personalised T-Shirt. Banyaknya seleksi T-Shirt sampai rambang mata dibuatnya weiii...


Kalau tak nak pilih T-Shirt kita boleh pilih Mugs pulak. Macam2 gambar ada. Nak bagi suami, isteri, anak...semua pun boleh.


Ini pun menarik perhatian saya. Ceramic Tiles. Comel juga kalau dibuat perhiasan di rumah ye tak?. Kalau ada tulis 'your text here' tu ikut suka hati kita nak add wording apa kat situ. Be creative lah. Janji wording tu tulus dari hati kita. Awww mesti cair sesape yang bakal terima mug tu nanti. Memang kena sangat dengan tagline mereka....printcious.com - 'Precious Gifts From Your Heart'.  Please please pretty please personalised mug untuk saya...hehehe....


Personalised mouse pad ni pun ada. Sesambil online boleh jeling mouse pad gambar Mat Tahir....Mat Tahir? Mat Tahir mana? Mat Tahir ke mata air?....hehe...Mat Tahir pun boleh atau sesiapa lah kalau kita nak abadikan gambar mereka kat mouse pad ni. Kalau saya la diberi pilihan haruslah saya pilih gambar famili tersayang. Chewahhh...


Ok...jom tengok betapa senangnya nak order barangan di http://www.printcious.com/ ni. Contohnya saya berkenan sangat dengan cushion ni. Saya nak hadiahkan kepada anak kawan saya Fitrah. Birthday nya baru ajer lepas. 5 hari selepas birthday Dania.

Saya pilih Forever BFF's. 


Boleh pilih warna cushions lagi. Saya nak pilih warna kegemaran saya, purple. Kalau putih ni bebudak ni takut kotor pulak kan....cushion ni ada gambar 2 budak comel berpegangan tangan dengan nama memasing kat bawah. Semoga Dania dan Fitrah akan jadi BFF selamanya...


Haaa....best tak? best tak? Barangan cenderahati ni memang special sebab kita yang personalised dari hati. Apa tunggu lagi meh le http://www.printcious.com/

4 comments:

Related Posts with Thumbnails