Tuesday, June 2

Cuti Sekolah? Jom Cardpow.....

Cuti sekolah pun dah tiba ni. Kalau anda nakkan penjimatan boleh ke website
SINI

Penjimatan yang macamana tu?.....Haaa kalau anda ada credit card atau ada debit card.....anda akan mendapat penjimatan daripadanya. 


Kalau anda ke Johor Bahru atau kawasan sekitarnya....boleh la bawa anak-anak anda tu ke Angry Bird Activity Park ni. Lebih cantik lagi kalau anda bayar dengan menggunakan credit / debit card Maybank. Dapat penjimatan sehingga 25 % tu. 


Kalau rasa Johor Bahru tu jauh, ada juga aktiviti penjimatan di Kuala Lumpur. Dinoscovery di Avenue K. Haaa bagi kita yang duduk sekitar Kuala Lumpur bolehlah berkunjung ke sini ya. Kalau ada Maybank ataupun Ambank credit / debit card boleh la guna untuk membeli tiket sebab penjimatan sehingga 25% tu. 



Mama.....Papa....jom ke Legoland Malaysia. Ada penjimatan la dengan credit / debit card Maybank. 


Kat sini pun ada penjimatan jugak. Jom adik-adik pergi ke Berjaya Times Square Theme Park jom. 



Kalau nak tau lagi info penjimatan yang menarik boleh layari facebook Cardpow di https://www.facebook.com/CARDPOW/posts/852995838070370 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails