Thursday, February 5

Kerna dia kawan saya......


Print screen dari link

Baru-baru ni saya ada post di blog kisah kawan saya kehilangan anak kerana terjatuh dari balkoni rumah. Rupanya ada masuk dalam Utusan Malaysia baru-baru ini. 

Part yang sangat detail di perenggan ketiga tu saya rasa tak payah la ditulis begitu detail. Cukuplah sekadar kecederaan teruk di bahagian kepala.  Nak tulis kat sini pun saya tak sanggup. 

Yang saya musykil tu cerita selepas pembantu rumah membiarkan anak kecil ini tidur bersendirian di rumah padahal pembantu rumah dan kedua ibu bapanya takde kat rumah. 

Apa pun....berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. Semoga kawan saya Nazim dan keluarganya tabah menghadapi ujian yang berat ini. 

Al Fatihah buat si kecil Hadif. Syurga tempatmu nak!!!

4 comments:

Related Posts with Thumbnails