Wednesday, January 7

Tak tahan godaan Tefal Hello Kitty

Ada satu hari tu saya dan Dania hantar hubby kat KLCC. Hubby half day ajer hari ni. Saya la kena hantar hubby sebab tangan hubby belah kanan kan patah. Sementara hubby gi office, saya dan Dania menghabiskan masa kat KLCC. Masuk Isetan dan ternampak set comel ni. Saya call hubby boleh tak beli ni. Hubby kata nak buat apa beli sebab dah ada tempat masak air kami tu. Err akhirnya saya yang menang. Siap alasan saya kalau guna flask tu air lambat masak. Guna Tefal kettle ni cepat sikit masaknya kot kot nak minum kopi cepat kan. Kih kih kih. 

Tinggal display item ajer. Saya terus grab sebab sales girl kata mereka tak repeat beli lagi Hello Kitty kettle ni. Habislah kat shelf ni. Harganya RM135 je kot. Ringan. Kalau nak bawak travel pun boleh ni. Yang penting comel. Alasan nak masak kopi cepat sikit tu hanya alasan :P


Ada kawan fb saya pun beli kettle yang sama di Harvey Norman, Bandar Sunway. 

4 comments:

  1. amboihh... kemain comel laaa gitu kan.... RM135 tu...

    ReplyDelete
  2. siyes sgt cute kettle ni!! cute gak alasan tu hehehhe

    ReplyDelete
  3. Toaster hello kitty pun ada. Lepas bakar roti ada muka hello kitty kat roti. Sangat comel :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails