Friday, November 7

Selamat Hari Jadi Dania Yasmine

Hari ni Hari Jadi Dania yang ke 10 tahun. Anak ummi dah 10 tahun dah hari ni. 10 tahun yang lepas Dania lahir ikut tingkap.  Now, anak ummi dah besar dah. Suka baca novel tebal2 tapi kalau ummi sesaje tunjuk novel yang ada gambar couple tu mesti Dania malu-malu. Dania pun dah bagi ummi present pagi ni bila ummi check keputusan peperiksaan Dania online. Dania buat ummi mengalir airmata happy.... Alhamdulilah. 

Moga Dania menjadi seorang anak yang menjadi penyejuk hati ummi dan ayah. Insyaallah kiranya nanti bulan 12 ni ada rezeki kita pergi tempat yang paling tenang. Insya allah. Ummi sayang sangat Dania. Oh...ayah pun sayang jugak Dania. Malam ni kita celebrate ya.

Ni lagu dari kumpulan yang ummi suka zaman ummi sekolah dulu. :-) Masa tu ummi belajar kat sekolah agama. Ada jugak yang masih ingat saya dulu suka kumpulan ni. Hehehehe. Segan jugak....



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails