Nuff

Bila ibu dan anak BerPandora :-)

Semalam saya pergi KLCC semata-mata nak beli latest addition to our Pandora collection. Ok Dania pun ada Pandora. Semalam juga kami cuci Pandora kami. Tiada caj yang dikenakan. Cuci free ajer :-) Kilat...hehehe. 

Yang ni Pandora saya. Kumpul sikit-sikit. Adik saya Ema bagi birthday present tahun lepas. Ema bagi bracelet Pandora ni. Adik saya lagi sorang Eja bagi charm glass Murano purple yang belah kiri tu. Collection saya dari kiri, clip rose sempena Mother's Day tahun ini, cupcake, glass murano, heart yang ada kunci, glass Murano yang ada bubble, bear pakai ribbon pink tu charm Mother's day tahun lepas. Maknanya ada anak perempuan dan clip ceri. Safety chain pun saya dah ada sebab glass Murano tu kalau terjatuh boleh pecah. 


Close up bear pakai ribbon pink dan clip ceri. 


Yang ni Dania punya. Kecik ajer Pandora Dania :-) Dania baru ada clip rose. Nak jugak clip yang sama dengan umi. Tengoklah clip lagi satu pun sama dengan umi jugak. Clip ceri. Charm yang tengah tu charm dress. 


Siapa yang minat Pandora?. 

Comments

Post a Comment

Translate

Popular Posts