Monday, August 19

Satu hari di hari raya...

Me and family bertolak balik Ipoh pada pagi Syawal. Me ada update me pergi solat kat Masjid Putra then terus beraya kat rumah PM sebelum ni. Dalam kol 2pm bertolak la balik Ipoh. Tiba Ipoh dalam jam 9 malam. Jalan ada tempat jam sebab ada beberapa accident. Lepas tu jalan smooth la. Smooth pun kol 9 malam baru tiba Ipoh yer. Terus la check in hotel Syuen. Kebanyakkan Hotel kat Ipoh ni memang fully booked masa raya ni yer. 


Ni le keadaan Hotel Syuen yang bertaraf 4 bintang. 4 bintang pun tapi harganya tak la sampai harga 4 bintang di hotel KL yer...


Pagi esoknya breakfast di hotel ajer. Dania je kena bayar since package ni breakfast for 2 ajer. 


Bilik air hotel ni yang ada bath tub. 


Ni ler biliknya. Me ambik gambar masa nak check out jadinya abaikan bilik yang semak ini :-) Cosy sangat....


Lepas check out terus le kami semua nak pergi beraya....

Lepas ni me update rumah2 yang me pergi :-)

6 comments:

  1. salam
    ai saya ida
    newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. kalau pergi Ipoh, me biasa stay kat Impiana, blih dpt dlm 180+ jer Gov rate. rega hari raya mmg ada sedikit up la. breakfast ni kekadang kat certain hotel, dia kira cincai jer bebudak, ada la few times si shukri terlepas tak payah bayar ( umur 8 tahun)

    ReplyDelete
  3. i pernah sampai pintu depan syuen je.. tido tak pernah lagi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails