Tuesday, August 27

Media sosial

Semalam me dapat sms dari kawan. 

Normi : Ena xde we chat dan whatsapp ke, pelik ni, padahal siap ada blog sendiri. 

Actually me memang takde whatsapp ke we chat ke sebabnya handphone me, me ambik package Talk More :-) Me buang internet since me active kat facebook. Twitter me ada tapi me jarang guna unless ada contest kena guna twitter. Media me untuk berkongsi juga di blog. Err kawan me yang tanya ni pun takde facebook. Beliau lebih selesa dengan whatsapp dan we chat. 

Bagaimana dengan you alls?. Media sosial mana yang you alls selesa?. 

8 comments:

  1. ada we chat, ada twitter, fb of kos, tp aktif kat fb jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la yek...aktif kat fb gak :-)

      Delete
  2. tak suka wechat, dah uninstalled pon. ada whatsapp saja, fb pun ada, twitter pun ada, tapi jarang jenguk.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah masing2 dengan kesukaan masing2. Dulu ada whatsapp tapi bila dah tak ambik pakej internet takde la nampaknya whatsapp tu...:-)

      Delete
  3. fb
    blog
    twitter
    instagram
    whatsapp
    wechat
    kakoa talk
    sms

    eh, banyak nye pulak bila list down,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 complete set nih....:-) wow...

      Delete
  4. eh dh tkde whatsapp ke? kita ada fb,twitter,blog,instagram, keek,tango,viber ..wechat tk de sbb now kt whatsapp pn dh bole buat mcm wechat gk bole voicenote

    ReplyDelete
  5. whatsap.. we chat.. fb.. twitter.. instagram.. hehehe :-D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails