Saturday, February 16

Pernah buat tak macam ni?

Kalau me travel naik flight, me selalunya akan buat gini kat semua bag yang me check in. Travel kali ni semua bag ada tali bling bling warna pink ni. Actually belt Dania masa dulu2 :-)


Dan ribbon yang berwarna warni. Kalau beg nampak sama jek masa nak ambik kat carousel tu. Ribbon dan tali ni le penyelamat. Senang nak tengok dari jauh beg kita. :-)



You alls bagaimana pula?

4 comments:

  1. me pun biasanya letak riben mcm2 kaler :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan.. saya pun buat camni jugak.. hehe jom follow blog saya balik..:)

    ReplyDelete
  3. ila mmg buat macam tue.. ila amik shawl yg dah tak guna ila ikat kat beg.. bila dah banyak2 beg nanti mesti tertanya "eh tue beg aku ke?" haha.. baik ikat siap2

    ReplyDelete
  4. pernah jugak buat -kalau rajin siap buat macam name card lagi....hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails