Saturday, February 23

Orang Kelantan kat bumi Queensland Australia?

Me nampak signboard ni terus hati me tersenyum.Me ingat Tanah Merah hanya ada kat Kelantan, ini kat bumi Queensland Australia pun ada.  Signboard Tanah Merah ni me nampak on the way me nak gi Brisbane. Terfikir jugak bagaimanalah mat saleh ni nak pronounce Tanah Merah ni yek...info pasal Tanah Merah ni kat sini yek.



Sarawak Avenue pun ada kat area Currumbin. Kat sini terletaknya Currumbin Wildlife Sanctuary. Me pun tak pergi zoo kat sini.



4 comments:

  1. feme amous la tanah merah ni,,haha (^___^)

    ReplyDelete
  2. saya bangga sayo anok tanah meroh niee tapi tanah merah kelate lah..heheh

    ReplyDelete
  3. bangga sayo jadi anok tanah merah nie..tapi di kelate lah..huuh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails