Sunday, February 10

Makan Time : Ramal Food Junction, Kajang Selangor

Kali ni me datang Ramal Food Junction ni sebab hubby teringin nak makan sate yang his friend review kata sedap tu. Ditambah pula line beratur selalunya panjang. Mungkin sedap ye tak?...

Hubby order 10 cucuk sate kambing + 10 cucuk sate lembu. Rasa? Me rasa biasa ajer cuma sate ni sedikit besar dari size sate Hj Samuri. Sate kambingnya makhaihhhh liatnyer.....me kunyah2 terus buang :-(  Why lar liat bebeno?. In fact sate yang me makan ni pun sejuk je me rasa.....ehmmm.....no komen.


Sate didatangkan dengan ketupat nasi. Ni je lah yang lainnya. Selalu nasi impit tu je.


Tengok la line beratur kat sate tu kemain panjang.


Burger Bakar Abang Burn ni pun quite famous kat sini sebab line beratur juga panjang....me tak merasa lagi kat sini.


Mee Udang me ni pulak rasa a bit lain dari sebelumnya. Me rasa sebab ada letak limau nipis dalam ni tu pasal rasa not so tasty. Me makan sebelum ni sedap pulak me rasa...ehmmm.....


Dania punya all time favourite, nasi ayam :-) Tak toleh kanan kiri dah bila dapat nasi ayam....


Ni ler tempat makan Ramal Food Junction yang berkonsepkan gerai. Kalau nak order layan diri. Nanti pelayan akan hantarkan makanan yang dipesan kat meja kita yang ada nombor. Sebelum order pastikan no meja anda yek!.


Anak-anak leh main kat sini. Me tak tau pulak berapa RM kalau nak main kat sini.



1 comment:

  1. yum yum nampak sedap la plak satay tu--terliur me hehehh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails