Friday, February 1

Hadiah coke Menang setiap jam setiap hari

Balik je rumah dekat porch me nampak parcel ni Citylink. Me memang expect parcel dari Citylink untuk peraduan Menang Setiap Jam Setiap Hari dari Coke. Tapi me tak expect la Citylink campak parcel me sampai dalam porch. Memang kalau takde rezeki me dah lama parcel ni penyet ngan kereta me. In fact contest ni boleh beli coke atau sprite. Me beli Sprite sebab gas tak berapa kuat dari Coke tu.


Sekali me tengok parcel ni kecik so hati me dah berbunga-bunga sebab kalau hadiah kecik, best lar hadiahnya dari parcel yang besar macam me dapat dulu. Parcel besar hadiah dalamnya bola Adidas. 

Me dapat IPod Shuffle 3rd generations.
Photo taken from here

Me dapat IPod Shuffle warna silver. Kecik jek IPod Shuffle yang me dapat ni. Bersyukur me :-)

4 comments:

  1. tahniah...citylink ni mmg ntah apa2..aritu yg kita menang camera tu kebetulan parent kita tkde kt umh pastu die soh jiran sign...bkn nk cal kita ke apa...sbr je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishhhh takut hilang je parcel kita tu. Nak cepat jek derang ni yek :-(

      Delete
  2. waa... bestnya. bila la nak dpt ni. selalunya me yg last sekali dpt.. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokay, tunggu lar tetau tiba je sebab citylink ni masa dpt bola tu dia x call pun kata nak datang tau tau pon pon depan rumah.

      Delete

Related Posts with Thumbnails