Thursday, December 6

Kerana laksa idaman hati, sanggup ku redah hujan lebat

Laksa kakak ni selalu buat me teringat ingat.Pengacara Qi JJCM pun pernah datang sini. Actually me dah tahu lama laksa kat padang FAM Petaling Jaya ni sebelum JJCM datang lagi. Me pekena laksa dan cendol pulut kat sini. 

Kakak ni dah lama berniaga kat sini. Bukan la tempat restoran tetapi cuma van niaga. Ada la beberapa meja dan kerusi. Kebetulan hari me pergi tu hujan lebat. Elok je ada payung besar 1 kat situ. Malas nak tapau bagai terus duduk bawah payung. Me and Dania order 2 laksa dan 1 cendol biasa. Harga kat sini tentunya murah compare dengan kat restoran.

Rasanya? Memang best laksa tu nak nak kuah panas dihirup time hujan. 

Dania hirup kuah laksa yang panas itewww

Lebat lebat pun boleh makan kat sini. Hehehe. Err me and Dania relaks ajer makan kat sini. Customer lain tapau bawak balik. Hehehe.


Cendol biasa yang sedap. Secukup rasa. Dania dah mula suka cendol. Idok dulu memang tak makan pun.


Jom cendol dan laksa utara jom !!!!

5 comments:

  1. wah...sedap nyer la...tapi itu la laksa nie klu dapat kedai yang wat sedap...mmg akan igt sampai biler2 kan..hihihi~klu yg hampeh..lagi ar ingat kan...hihihi~dap nyer cendol tuh...

    ReplyDelete
  2. lama x makan laksa...seb baik kena pantang lagi makan laksa ni

    ReplyDelete
  3. EH COMELLAH BLOG EZ.. BARU DAPAT TGOK KAT PC.. KAT HP TAK PERASAN SANGAT

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails