Tuesday, December 18

Berurut di Thai Odyssey

Me memang suka urutan Thai ni. Walaupun sakit la jugak sebab banyak urutan regangan tapi lepas tu rasa lega yang teramat. Masa pergi Paradigm Mall, sementara Dania buat art dia. Depan Thai Odyssey je pun. Me pun ke sini. 

Mula-mula kaki kita akan dibasuh oleh tukang urut. Kemudian kena bertukar baju macam baju tidur. Me ambik urutan untuk 1jam 30 minit. Sama macam Dania punya art tu 1 jam 30 minit.



Me ambik gambar kat sini pulak. Deko ala ala bali. Dalam bilik terapi tak boleh ambik gambar selalunya.



Sambil2 buat own business leh mengadap ke cermin. Hehehe.....



Kat Thai Odyssey ni ada je Aromatherapy Massage tapi me lebih suka Thai Massage. Rasa badan yang lenguh-lenguh ni hilang. :-). Ada few massage yang you alls boleh pilih. Thai Odyssey ni memang banyak cawangannya. 

Sape dah pernah try Thai Massage? 

4 comments:

  1. never tried thai b4 ( mostly go for balinese )bcos it looks very painful, but for the feet I'm sure it will be very good for our circulation ya ?

    ReplyDelete
  2. kalau wifey tengok ni ,mesti dia ajak pi sini ni..huhuh.nanti ezna tolong jagakan anak2 eyriqazz ya?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails