Thursday, October 4

Winner Supermarket Sweep 2012 Digi


Me dan Ayu antara yang terpilih untuk contest ni Supermarket Sweep 2012 anjuran Digi. Kena beli barangan Panasonic harga RM77 ke atas. Masukkan borang dalam kotak. Merata i cari kotak kat Giant Shah Alam takde so i masukkan borang kat dalam kotak Giant Kelana Jaya. Gigih mencari kotak contest ni. Hehehe.....hanya 30 pemenang terpilih untuk shopping.

So, kena shopping barangan (kecuali yang tak boleh ambik) masukkan dalam troli dalam masa 5 minit. Harga barangan tanpa had. Ni first time i dapat masuk contest gini ni. Panik la pulak.........   

Moga dipermudahkan......

11 comments:

  1. bestnye...tahniah and slamat sopingg

    ReplyDelete
  2. wah syok jugak contest cenggini. kena kira2 budget2 dulu laa barang apa nak disambar kan :) hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee ..lain kali ila nak try jugakla masuk hadiah mcm nie

    ReplyDelete
  4. Seronoknya..Tahniah sebab selalu menang contest..

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis,
    besh tu dpt shopping tanpa had w/pun masa hanya 5 minit..

    ReplyDelete
  6. Eznaaaa!! tahun ni memang tahun you lah.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Dulu kan pernah ada rancangan supermarket sweep ni, suka tengok. Good luck yer.

    p/s: Cute lah header blog ☺☺

    ReplyDelete
  8. U ni bertuah betul la...asyik menang je contest! Murah rezeki betul...tak penah jumpa org yg slalu bernasib baik mcm u... Gudluck utk s/market sweep nih. Sambar bende memahal yek... hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails