Monday, October 8

Supermarket Sweep Digi Panasonic 2012

Acara dimulakan pada jam 8.00 pagi. I hantar Dania je kat school terus ke Giant Kelana Jaya. Dah la tiba 5 minit sebelum pukul 8.00 pagi. Tiba Giant, dengan termengah mengah tengok2 i masuk dalam group No 2 berlepas. Group No. 1 dah berlepas dah. Setiap group ada 5 orang. Setelah briefing baru peserta akan dilepaskan. 1 produk boleh ambil satu ajer.

Setelah wisel dibunyikan, terus ke rak beras dan ambik 3 kampit beras. Kemudian in hand i capai 4 minyak masak. 2 minyak dalam setiap 1 tangan. Terus ke rak lain2. Masa yang diberikan 5 minit. I rasa berpeluh giler gak ler sebelum wisel yang kedua dibunyikan. Ada seorang staff Panasonic yang akan ikut ke mana kita pergi. Sibuk la dia kata ambik ni kak, ambik ni kak....hehehe...dia tak leh masukkan dalam troli bagi pihak i. 

Setelah itu terus ke cashier counter dan total bills i RM670.Not bad la dalam masa 5 minit ajer pun. Sebelum supermarket sweep ini bermula,i dah survey 2 kali dah pepe yang nak ambik so tak le panik masa hari event nanti.......err err ok lah....i panik jugak hari event.....

Lepas event pekena wotiii canai kat Fariz Maju dengan Ayu rafikah dan anak2 nya :-)


*****masa event ni pun i tak bape sihat. Sakit tekak + selsema. Masa balik rumah sakit kaki + tangan lenguh lenguh.....

Dapat hamper untuk setiap peserta

Hasil rembatan i. Atas tu beras wangi Jasmine 10 kilo yang harga RM40++

Hasil rembatan Ayu Rafikah

Ayu and Me dengan PIC dari Digi. Cik Norzi

Hasil yang i rembat selama 5 minit

Ni lagi hasil rembatan i yang takde kat gambar atas

Mentega sampai 5 i ambik...hehehehe

11 comments:

  1. menarik menarik m enarik menarik menarik.. congrats!!

    ReplyDelete
  2. bestnya ena... muat gak troli tu yer..

    ReplyDelete
  3. not bad 5 minit dpt rembat byk jugak even ezna tk brp sihat,...tahniah

    ReplyDelete
  4. gambar dlm kamera u, sangat chantekkkkkkkkkk..heheheh

    ReplyDelete
  5. Sronoknya tingin nak rasa heheh

    ReplyDelete
  6. penat gak nak amik satu jenaa satu barang je

    ReplyDelete
  7. bestnya kak ezna, mengharap agar satu hari nanti ada rezeki ayu menang shopping spree jugak..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails