Monday, October 29

Sukar nak percaya tapi percayalah.....

One of my makcik kat Ipoh dimasuki 'sesuatu' di dalam badannya. Menyebabkan beliau mempunyai kekuatan luarbiasa. Agak tak logik la kekuatan makcik me tu gitu since makcik me tu sudah berumur. Baru je sembuh dari strok. Kaki pun kalau nak jalan pakai tongkat.

Entiti yang masuk badan my makcik tu agak susah nak dikeluarkan kerana bukan permanent masuk. Entiti tu menumpang sementara kat badan makcik me. Ustaz kata susah nak mengeluarkan entiti yang sementara ni.

Benda2 macam ni i agak seram2 sikit. Memang i ngeri juga nak melawat. Dengar khabar entiti ni cakap loghat Parit, Perak.  

Ya allah permudahkan urusan makcik Ena ni. Kasihanilah dirinya. Keluarkan entiti tu dari badan makcik Ena kerana Ena amat mengasihinya...... 

(cerita ni dari sumber sepupu me Che Inn)


*****me ada melawat makcik me masa raya baru2 ni. Menangis makcik me masa cerita pasal my mom iaitu adik kepada makcik me ni. 

*****2 makcik yang baik ngan my mom tengah sakit. Moga keduanya cepat sembuh. 

6 comments:

  1. yeah, bende ni macam kadang2 kite sendiri macamt tak boleh nak percaya, but my perception change after darah daging sendiri yang kene :(, but alhamdulillah dah sihat

    ReplyDelete
  2. Semoga Makcik Ena cepat sembuh dan dipertemukan ngan org berilmu utk keluarkan Entiti itu.

    ReplyDelete
  3. seram pulok baca kak..sabar ye..moga semua selamat

    ReplyDelete
  4. @Wan Amira Me pun tak pernah alami kes2 gini. Me pun seram jugak ni. Kesian my aunty ni. Mesti penat berperang dengan entiti tu. Moga dipermudahkan. Me sangat mengasihi beliau :-(

    ReplyDelete
  5. @iamja Ena berharap sangat. Sebab entiti dalam badan makcik Ena ni kata macam2 kat anak2 dier. Dalam mata kasar, makcik ena yang cakap benda2 mengarut kat anak2 dier. Padahal entiti tu.

    ReplyDelete
  6. @syawalsimpsons memang seram.....:-( moga dipermudahkan....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails