Wednesday, October 3

Santainya berBBQ di tepi kolam renang

I ada pergi jemputan BBQ Pool Party anjuran Mira. Masa i tiba tu Amy dan Ayu dah sampai. Terus i soh Dania bersiap baju mandi dier. Siap bawak pelampung lagi tu. So, bila anak dah settle, leh le i borak2 dengan kengkawan...hehehe. Suzz datang paling last. 

Sementara anak teruja mandi, mak2 sibuk berborak, para ayah berborak juga. Hubby Mira sibuk BBQ. Santai sungguh aktiviti gini. I suka la pulak konsep ni. BBQ di tepi kolam renang. Start pukul 4pm sehingga waktu Maghrib kami semua bersurai. Aktiviti yang santai dan dapat mengeratkan silaturrahim. 

Syok dapat berbual mesra dengan Suzz, Ayu, Amy dan Mira. Thanks Mira sebab jemput i. Ayam tu sedap!!!  

Makanan yang dihidangkan

Tuan rumah yang demam sedang BBQ....

Gambar ni macam ada cerita tapi i tak sure apa yang mereka tengok tu

Afiq dan Amani

Dania pegang tangan adik Tisya dier tu

4 mak dara....ehhhh gambar Amy leh takde kat kamera i.....

Para ayah

Mandi sekali pulak kanak2 riang ni

Aktiviti makan....errr Tisya gelakkan apa tu sayang???

Kanak2 bergambar bersama
Kiri : Zharfan, Tisya, Dania dan Emir

5 comments:

  1. Kelakar tgk emir dlm gmbr bwh skali,hihi

    ReplyDelete
  2. pic last tu--tak nampak muka emir LOL heheh

    ReplyDelete
  3. aksi kt kolam rennag mcm rmi dk tgk aksi dania tgh ajar tisya swim..hehehe...mmg best kn santai bbq ..mak2 borak2+mkn2..ank2 mandi manda

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails