Wednesday, October 10

Rumah Terbuka Kuzie Katering

Seminggu lepas rumah terbuka kat rumah Pak Engku, sekali lagi me dapat invitation untuk attend rumah terbuka Kuzie Katering yang berlangsung di Dewan Sri Endon Putrajaya. So, me, hubby, Dania pun pergi la. Tiba kat parking lot sana naik lif sekali dengan Kismah Johari dan Mariani. Ishhh seram jugak Mariani tu dok tengok semacam jek. Gamaknya i teringat cerita seram lakonannya itu kot.... 

Dewan dihias sangat cantik. Ada penyambut tetamu kat luar dewan. Ada teman artis baru dan lama, rakan facebook Pak Engku, Kanak2 down syndrome, client2 Pak Engku dari pejabat kerajaan sampailah ke swasta, rakan media. Tetamu kehormat Pak Engku ialah isteri TPM kita. 

Majlis dimulakan dengan doa kemudian ada sesi sketsa lakonan Pak Engku, persembahan nyanyian, lagu hari raya dan semua artis jemputan Pak Engku naik atas pentas. I rasa lebih kepada nak tayang muka ajer....meja kami pada 30 minit pertama cuma kami 3 beranak so agak mewah la makanan so tak le cover cover. Hehehe.....

Lepas makan sesi me snap2 gambar dengan artis2 pulak.


Laksa penang pilihan i 

Maya dan Ella

Nassier Wahab dan Pak Engku

Ella kat pentas ok la, bila gi kat meja dier diva terserlah :-(

Farawahida dan Sharifah Shahora

Mas Omar

Giliran Farawahida tengok camera i

Me bersama isteri TPM

Ella menari bersama kanak2 down syndrome

Isteri TPM dengan Datuk Maznah

Pak Engku ni memang suka menyanyi

Seorang pelakon drama. Hubby kata drama kat RTM ajer ni

Ainina Ahmad B yang kata akak ni selekeh. Selekeh ke? Tak kan...sweet je i nampak

Irma Hasmie dan suami. Secocok je mereka...

Kak Engku ni i tengok macam tak join orang sangat

Kiri tu pelakon watak Anjang Aki iaitu Baharuddin Omar

Me bersama Datin Azie, isteri Syed Sobrie

Anak perempuan Pak Engku......Rania

Mariani dan Kismah Johari yang sangat peramah....

Dewan Sri Endon




Air biru ni tak kena la dengan tekak i....

Penyambut tetamu

Kilafairy

Ni kat luar dewan


Zur Eda


Hidangan atas meja kami

7 comments:

  1. seronoknyer...sue suke masuk dewan sri endon kat P10 ni...kikiki...wahhh dapat bergambar ngan irma N asbeen...bestnyer

    ReplyDelete
  2. @syawalsimpsons dewan cantik kan?, irma dan hubby lar paling best ambik gambar sebab suka tengok irma + hubby. :-) sesuai jek :-)

    ReplyDelete
  3. sedap pulak tengok laksa. ramai betul artis jemputan dia yer.

    ReplyDelete
  4. wah meriahnye ramai nye artis
    suke tgk irma sweet gile

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails