Tuesday, October 23

Peti sejuk me kena tunggu 1 minggu. Biar betul?

Yang me posed ni memang kat peti sejuk yang me tunjuk2. I pilih range Panasonic Econavi.

Rupanya kat AEON MidValley ni, kalau beli peti ais mau makan masa seminggu untuk order itu tiba. Wahhhhh lamanya. I have no choice sebab kat AEON je boleh guna voucher ni. Kat tempat lain kena bayar. Kalau beli kat kedai elektrik biasa, stok selalunya ada. Ni pihak AEON kena order dulu pada supplier peti sejuk tersebut.

Customer order --> AEON order pada supplier peti sejuk --> Order dihantar kepada AEON --> AEON hantar pada customer

So.....Pn. Ezna kena tunggu seminggu baru peti sejuk tiba ek.....alehaiiii lamanya.....

5 comments:

  1. Lepas raya insya-Allah sampai..bleh simpan stok daging korban byk2 =)

    ReplyDelete
  2. me tak tau bila akan dpt my fridge yg menang contest OKBB tu..

    ReplyDelete
  3. tak pe la kakak, janji tak yah bayo kan..kikikkiki..bestnyer..

    ReplyDelete
  4. xpe,xlame seminggu tu..sabaq naaa,hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails