Tuesday, October 9

Ke Kidzania hasil menang hadiah dari Oreo Ucapkan untuk ayah

Me dah utilised dah 2 tiket Kidzania yang menang dari contest Oreo Ucapkan Untuk Ayah. Tiket Kidzania ni hadiah saguhati. Tarikh akhir 31 Disember 2012. Harus menggunakan sebelum tarikh akhir. Kami bertiga ke Kidzania. Hubby je kena beli tiket. Ni kali ke 4 pergi Kidzania. 2 kali pergi me and Dania ajer. 1 kali pergi under school trip dan kali ni. 

Dania main2 kat tempat yang tak pernah dia main. Mula2 kenalah cash kan duit kat CIMB. While me ikut ke mana Dania pergi, ayahnya lepak kat lounge yang dikhaskan untuk ibu bapa. Ada Wifi lagi. 

Kanak2 akan dibayar dengan matawang Kidzania iaitu Kidzos kalau bekerja kat mana2 kecuali untuk tempat2 yang ada memberi produk yang boleh dibawa balik, itu anak2 kita kena bayar Kidzos untuk main kat situ seperti Cadbury, Oreo, Ayam Brand, Sea Master, Stabilo, Marry Brown dll. Jadi, pergi ke tempat yang dibayar gaji. Kumpul duit then main la kat tempat yang anak2 kita kena bayar pula. 

Kali ni syok la sebab me and Dania FREE ajer. Top up untuk tiket hubby ajer. Tiket kanak2 RM55 satu tu. 

Hadiah ni yang paling happy Dania ler. I target nak menang lain....hehehe. janji Dania punya impian nak main kat Kidzania tercapai. Lepas balik tanya lagi bila nak pergi lagi???....errr........

Hadiah dari Oreo

Bersedia nak cash out kan duit

Beratur nak jadi Pilot Air Asia

Chewahh chewahh sempat lagi hubby tengok citer ni kat lappy


Lounge ni la tempat lepak ibu bapa sementara anak2 main2

Nak jadi dentist pula

Dr gigi Dania Yasmine

Bekerja kat mineral Sea Master. Takde orang pun....

Dell

Lounge yang sangat selesa

Cadbury

 
Belajar nak buat coklat

Sebab contest Oreo la i dapat datang sini

 
Belajar buat biskut Oreo kat sini

Kalau bekerja kat Sea Master dan Cadbury, boleh dapat produk yer
 
Kilang Vitagen Marigold pun boleh dapat vitagen

Surau Kidzania yang kecik. 3 orang je kot boleh solat kat sini

Lepas solat masuk Stabilo pulak

  
Akhir sekali bergambar dengan maskot2 Kidzania. Dania kenal sume maskot ni tau...


Hasil kraftangan di Stabilo

6 comments:

  1. wah 4 kali tu, hehehhehehe. Banyakkan aktiviti yg blh buat kat situ :)

    ReplyDelete
  2. i belum kesampaian nak pergi kidzania.. dania siap pergi 4 kali dah

    ReplyDelete
  3. beshnya :) me lom bwk lg my zharfan dtg sini..

    ReplyDelete
  4. 4 kali suda...wa..!! Comey la dr dania ;)

    ReplyDelete
  5. aritu dpt free entrance ke kidzania, cume zt & Umar je yg pegi..sonoknyelahaii xterkate..x tercover sumer tmpt keje pon,hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails