Monday, October 1

Jemputan Rumah Terbuka Pak Engku Kuzie Katering

I ada dapat sms PK jemput ke rumah terbuka PK di Shah Alam. Majlis diadakan pada hari jumaat 21 September 2012. Masa i tiba tu, jumpa dengan Jamal Abdillah. I tak cam pada mulanya sebab Jamal tengah sibuk hisap rokok. Pastu i tanya Jamal kan? Boleh Jamal geleng kepala. Pastu i tanya eh bukan Jamal ke? Akhirnya Jamal angguk. Hehehe.....boleh pulak i confuse sebab secara live Jamal kurus bebenor. Tak dengar suara pun. Angguk dan geleng ajer.

Ada magic show untuk entertain budak2 yang dijalankan di tepi swimming pool rumah PK. Rumah Tebuka konsep gerai ni sangat meriah. Macam2 ada. Persembahan artis lama dan baru. Pada jam 11 malam, percikan bunga api menghiasi ruang udara rumah PK. Ala ala pertunjukkan bunga api kat Putrajaya pun ador. Waktu Zur Eda menyanyi hujan turun lebat lepas tu ada pula diadakan majlis hari jadi Ifa Raziah kat rumah tradisional PK. Masa tu jam pun dah lepas kol 12 tengah malam. Lagu Allah....selamatkan kamu.......tetapi pakaian Ifa Raziah sangat la tak sesuai. Lepas tu Ifa berduet dengan Jamal lagu sandarkan pada kenangan. Wahhhhh not bad jugak. I pulak actually dah minta izin 2-3 kali kata nak balik pada PK tapi PK soh tunggu dulu. Akhirnya rakan facebook PK semua pulang dengan 1 balang cookies. 

Terima kasih PK !!!

 Jamal Abdillah

Abon selaku pengacara

Jamal tengah nyanyi. Suara Jamal sangat best nyanyi live




Aktiviti silap mata Hafidz


Salwa dan Nassier Wahab





Silap mata Hafidz the Wizard

Zur Eda

Rohana Jalil yang not so friendly ala ala diva

Helen Vellu

Pak Engku

Rumah Tradisional Pak Engku


Pak Engku tengah nyanyi dengan penuh bersemangat

Razis Ismail

Azizul Khamis

Zur Eda

Abon

Ifa Raziah

Razis Ismail

Jamal

Maulana




7 comments:

  1. meriah ngan makanan and posing ngan artis..naper dania tutup mata posing??

    silap mata tu ada jmpa time tisya punye sport day aritu

    ReplyDelete
  2. wahhh, i kenal jamal jer boleh, hahahah

    ReplyDelete
  3. ni artis2 lame ni.. :) baru nak tengok ifa raziah pakai baju ape :D

    ReplyDelete
  4. Byknya artis akak dpt jumpa. Jamal hensem tak kat luar? :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails