Thursday, October 25

Dania's wishlist

Dulu masa darjah 1-2, Dania suka beg Barbie. Ni dah nak naik darjah 3, demand beg Sasha pulak. So masa members day 2 hari 23-24 Oktober, Aeon Bandar Utama, me pun pergi. 2-2 hari me pergi cuma masa 1st day tu PIC Sasha ni rehat. Tak sanggup me tunggu so me balik la terus since Dania balik awal sebab exam. Alerrr pegi masa first day tu pukul 11am dah pun. 

Haaaa pergi hari kedua members day ambikkk....i tiba kol 9am tu. Dah bukak dah JJ. Terus la terjah dari 1 kaunter ke kaunter yang lain. First me terus grab bag Sasha ni. Me pun pergi kaunter lingerie tu. Beli pepe yang patut. Me ulang alik beli then simpan barang, masuk lagi shopping lagi. Basically banyak barang2 Dania nak naik sekolah.Untungnya masa beli members day ni sebab setiap pembelian RM100 ke atas, kita akan dapat voucher RM10. 

Dalam kol 1pm Ayu Rafikah datang dengan anak2. Makan kat Pizza Milano. Me minum ajer since perut pun tak berapa sedap. Lepas tu baru bertolak gi ambik Dania kat school :-).

Beg yang me pilih untuk Dania

Barangan Sasha

Instax camera Fujifilm ni lama gak me tengok. Geram je tengok yang Hello Kitty ni. Kalau camera jenis ni terus dapat gambar polaroid tu. Tak beli lagi. Tengok la camner....


4 comments:

  1. anak dara sudah membesar.. makin feminine dah citarasa dania

    ReplyDelete
  2. Hai kak, barang2 shasha ni mmg girl obses, dlo salu beli utk kazen kt memory lane, mahal. Tp kt petaling street (kedai2 shoplot) murah2! Bag trolley shasha br rm25, baju2 ia bwh rm30. suka. Suka. Xyah beli mahal2 da. :)

    ReplyDelete
  3. cantik beg dania...kalo balqis nak yang pink je, tiap2 tahun pink....dah lama tak pi Jcard Member day

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails