Friday, October 19

Comel sungguh kamar kecil ini

Mangkuk tandas yang comel sangat

Pintu tandas yang berwarna warni

Sinki yang mempunyai cermin yang ada gambar kartun

Me and Dania singgah kamar kecil kat Mid Valley. Kamar kecil kalau bahasa Indonesia tu toilet lar. Comel sungguh kamar kecil untuk kanak2 kat Mid Valley ni. Teruja kanak2 kalau pergi sini. I pun teruja tengok sebab sangat2 comel.

6 comments:

  1. wah!comey nyer....:) mahu dok berjam-jam dlm loilet klu cmnie...dr x sakit perut...terus sakit perut..hihihi~

    ReplyDelete
  2. @Nieyl hehehe nampaknya bukan kanak2 je yang teruja :-)

    ReplyDelete
  3. selaloo G mid pon tak penah nampak toilet ni...

    ReplyDelete
  4. bayangkan kalau toilet kat rumah macam ni.. mesti anak2 tertido dalam toilet.. haha

    ReplyDelete
  5. untuk public ke kamar ni ? comel sungguh..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails