Sunday, October 28

Apa yang ada di Courts Mammoth?

Me berkesempatan pergi cuci mata kat Courts Cheras. Khabarnya Courts kat Cheras antara yang terbesar. Boleh tahan banyak barang2 kat situ antaranya barangan elektrik, komputer, perabot. Ini i nak compare ngan Courts Puchong Jaya ni.

Diantaranya, set sofa Chesterfield ni. Elegan dan simple dengan batu mengerlip. Hubby tak suka batu tu. Hehehehe....

Sofa Chesterfield

Lap lip batunya

Video cam pun ader. Panasonic ni lagi murah dari Sony.

Sony ni yang bestnya dia juga bertindak sebagai projektor jadinya boleh tengok gambar video kat slide. Canggih dah video cam zaman sekarang

Sofa bed ni tak berkenan i dengan warnanya

Set sofa ni L shape. Hubby tak suka berbelang belang. Dia kata macam kuda belang....sabar jek la. Kuda belang hitam putih lar....in fact set sofa ni boleh ajer tukar sarungnya mengikut kegemaran kita

Kalau sofa di atas dibuat kombinasi begini bagaimana?....

Banyak choice juga yek kat sini. Kalau nak datang Courts yang besar kat Cheras dan Setapak. Mengikut kata staff Courts lar. Penghantaran standard 1 Malaysia RM89 ajer.

3 comments:

  1. ezz u dh dpt ker vou cort mamoth tu

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan belum tapi ada dapat surat Poslaju dari Posmen. Tak gi ambik lagi....

    ReplyDelete
  3. wah..berapa harga chesterfield sofa tu ye?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails