Tuesday, September 11

Sehari di Paradigm Mall

Bonding time ibu dan anak diteruskan di Paradigm Mall. Actually nak tengok movie kanak2 Sammy 2. Bila pergi kat GSC Paradigm Mall, katanya system down kat cinema. Ni first time i pergi system down pulak. So makan lunch dulu la kat Kenny Rogers. 

Lepas tu try naik tengok kot2 dah boleh tengok movie. Yay!!! nasib kami baik sebab system cinema dah in place so guna free passes tengok Sammy 2. Tengok yang 3D punya dan pulak tu me and Dania jer yek. Hehehe. Just tambah RM5 sorang untuk tengok 3D Movie.

Lepas tu sambil2 i hantar Dania main kat JKids i pun ke Thai Odyssey. Hehehe. So dalam masa 1 jam lepas treatment baru ambik Dania.

Bila la nak sampai foods ni???

Ni memang favourite Dania ni. Macaroni and Cheese

I punya nasi dan chicken balls. Ishhh tak sedap la chicken balls ni. Takde rasa langsung. Tawar....:-(

Rest room yang best ada tempat duduk. Sambil2 tunggu anak masuk bilik air. Duduk sini dulu lar....

Cantik rest room Paradigm Mall nih

Takde pintu nak masuk ke rest room

Seronoknya main kat JKids

Banyak belon dalam ni

4 comments:

  1. tak pernah pegi situ sbb agak jauh dgn my area...

    ReplyDelete
  2. Paradigm Mall ni yg kat Kelana Jaya tu ye sis?

    seronok layan 3D..terasa mcm kite sekali dlm cerita tu hihihii

    ReplyDelete
  3. feveret ijah jugak macarony n cheese dkt kenny rogers! heheh

    ReplyDelete
  4. seronok je tgok ibu dan anak ni..berjalan sakan.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails