Friday, September 7

Review Hotel Ritz Garden Ipoh

Hotel ni agak unik jugak sebab ada library bagai. Jarang ada hotel yang banyak facilities kalau hotel hanya 3 star kan. Pagi tu continental breakfast sebelah reception counter. Halal yek you alls.  

Lepas tu pusing2 hotel tengok apa yang ada sebelum check out dan beraya ke rumah kawan dan sanak saudara. 
Dania nak buat roti bakar. I ajar macamana nak masukkan roti dalam oven

Makanan tak banyak choice

Meja dan kerusi

Alolololo manjanya

Lepas makan jalan jalan dalam hotel Ritz Garden nih...

Swimming Pool yang agak kecil

Cinema yang bukak pukul 5pm-11pm

Karaoke pun ada

Jarang hotel 3 star yang ada library...

Entry beraya kat Ipoh bakal menyusul....

2 comments:

  1. salam
    even 3 star jer pun
    but nampak cam byk kemudahan yg disediakan..
    berbaloi gark duduk sini

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails