Thursday, September 27

Hotel Grand Blue Wave Johor Baharu

Masa kami pergi Legoland tempohari, hotel ni lar kami tinggal 2 hari 1 malam. I dah siap booked kat Matta Fair 2012. Harga 1 malam RM160 bilik Superior. Bilik luas sangat dan siap ada kitchen cabinet, ruang makan dan microwave lagi kalau nak perangat food. Tak macam standard 3 star ni. I would say 4 star punya rating. 

Legoland pun dalam 20-25 minit je dari hotel ni dan jalan pon tak jam.  

Bilik 2 katil single. Dania berhimpit dengan i.

Bathtub


Kitchen cab pun ada

Breakfast di coffee house


Kami pilih nak duduk luar

Nak beli tiket Legoland, kat sini pun ada. In fact, ada pakej hotel + Legoland

Luar bilik kami ada deco cam air terjun cuma airnya takde...

Berapa tingkat tah hotel ni

5 comments:

Related Posts with Thumbnails