Friday, September 14

Das Auto Show 2012 ~ The Icon is Back ~

I memang dah siap2 booked online ticket pada 9 September untuk pergi Das Auto Show ni kat KL Convention Center. Patutnya gi 8 September tapi ada 3 event masa tu so terpaksa anjakkan ke 9 September. Kena daftar dulu kat machine masukkan nombor daftar baru keluar wristband. Free ajer pun cuma limited per session dalam 600++ pax ajer so kena pilih antara 8 session dalam sehari.

Memang best lar persembahannya. Tahun lepas pun i pergi jugak. Mula2 keluar Amy Search cakap pasal Beetle. Cantik baju Amy!. Lepas tu tour ke kawasan pameran kereta Volkswagen. Anyway, Beetle terbaru ni sporty dan tak le nampak bulat sangat. Kalau tengok iklan Beetle yang ditayangkan, kagum tengok kereta Beetle lama tu bawahnya memang besi tau so kereta tu tahan lasak.



Belakang Dania parts Beetle

Cantik la baju Amy

Bayang2 yang ikut gaya tarian penari




Beetle merah ni memang menawan

Sedondon

Kanak2 boleh mewarna kat sini


I am a proud owner of Cross Touran cuma i tak taruh atas tu sebab ada sunroof

Rekabentuk belakang Beetle

Pick up terbaru dari VW bernama Amarok

Kereta VW yang comel untuk dijual

Kereta mainan VW ni pun for sale

Ruang rehat ala cafe


Enjin yang sama digunapakai oleh Cross Touran

Ambik gambar kat sini free ajer

5 comments:

  1. wah bestnya kalo kita suka pi event camni, lain macam sikit nama Amarok tu

    ReplyDelete
  2. Last year sy pegi tp drop off kezen yg incharge for d event je hehe... Salam ziarah anyway!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails