Friday, September 21

Ceritera open house raya tak habis lagi.....

Hari yang sama me ada event Era FM dan Gaviscon tu, lepas balik je event tu terus ke Shah Alam pulak. Nak beraya kat rumah my friend Jona. I just makan cream puff yang ditempah oleh Jona dan air since i dah sangat kenyang. Activity makan2 sedari tengahari dibawak sampai ke petang. 

I snap2 lah gambar si kembar 4 anak saudara Jona dan anak2nya itu. Dania tanpa disuruh terus naik atas nak main2 dengan kawan2 bila tiba rumah aunty yek.....

Si kembar 4 ni Jona kata kakak dia selalu la mengira si kembar ni takut2 tercicir. Best kan kembar 4??? :-)

Baju hitam tu abang kepada kembar 4 namanya Eiman, depan tu Fawi, belakang Fawi kakaknya Fitrah.

Tuan rumah ni my friend Jona, me and Dania. Untung la Dania dapat duit raya dari aunty kali ke 2. Kali pertama masa beraya umah ibu bapa Jona di Ipoh.....

Baby boy ni pakai baju No 3

Baby boy No. 1

Airil ni anak Jona

Baby girl No. 2

Baby girl No. 4

Aktiviti open house selain berborak, makan la ye tak???....hehehe

2 comments:

Related Posts with Thumbnails