Wednesday, September 5

Aidilfitri ke empat bertolak ke Ipoh pulak

Raya ke 4, kami dah nak bertolak ke Ipoh. Sebelum tu singgah rumah anak saudara i kat Jitra. Seronok Dania main dengan baby Khalish Andra!. 

Lepas tu singgah rumah kakak ipar di Alor Setar sebelum memulakan perjalanan ke Ipoh pada pukul 2pm. Trafik sangat perlahan dari Sg Petani lagi. Tiba Ipoh pukul 9mlm. Sangat meletihkan. Sepatutnya dalam 3 jam tibalah Ipoh. Kami menginap di Ritz Garden Ipoh .Aktiviti melawat sanak saudara kat Ipoh tak dapat dijalankan. Kami semua penat.

Dania suap susu

Suka gambar ni. Sisterly love

Baby boy ni suka lelaki jek dukung dia

Check in Ritz Garden Ipoh pukul 9.00 malam.

Bilik kami

Ok jugak la biliknya. Cuma nak tidur semalam ajer

Bilik air ni just nice. Takde bathtub 

   Meja untuk 2 orang kat dalam bilik

Hotel Ritz Garden Ipoh

Malam kami cuma jalan jalan cari makan dengan jalan kaki ajer kat restoran berdekatan. Memang ada restoran yang agak glamour near our hotel. Nanti next update yek.

4 comments:

  1. not bad hotelnya tu..dania amik extra bed ker..

    ReplyDelete
  2. @Chekgu Azrine hehehe. sakan sebab dpt jumpa sanak saudara :)

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan dania x ambik xtra bed. tidur sekali bertiga kat katil tu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails