Tuesday, March 20

Wan Hazim :: kisahnya menjadi bualan

I terserempak dengan Wan Hazim, budak sekolah Dania yang hilang dari rumah baru2 ini. I cam bila tengok mukanya. Tanya Dania dia kata ye kot. Malu malu la pulak. I siap cakap Hi Hazim. Wahhhh glam budak ni. Bila tiba atas, I terdengar 2-3 budak sekolah cakap eh macamana ko gi highway?. Derang tanya Wan Hazim. Pastu masa nak masuk kelas Dania, i terdengar rakan sekelas Wan Hazim dok gossip kata nampak muka Wan Hazim kat dalam paper. Bukan sekolah je, staff MPSJ pun tau jugak. Nampaknya minggu ni cerita Wan Hazim ler...




****moga kita semua dilindungi dari perkara yang tak elok.....

4 comments:

  1. school mate dania yer...
    moga2 anak2 kita sentiasa dilindungi..amiin

    ReplyDelete
  2. hmmmm......moga anak2 kita semua dilindungi , amin...--->cam statement suzz :) heheheh

    ReplyDelete
  3. ooo..satus ekolah ngan hazim tu..ye la..Ayu pun tertanya2..mcm mana dia leh sampai kat highway tu, kul 1 pagi lak kan?

    ReplyDelete
  4. akak dgr tak apa hazim jwb kt kawan2 die tu..?
    hehehe...
    harap2nye gitu la..mcm2 berita tak elok didengar dah skrg ni
    moga kita sume dilindungi hendakNya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails