Saturday, March 17

IPad 2 surprise dari Unilever


Pada pagi Jumaat yang indah tu, me and Dania tengah basuh kereta yang banyak paw prints kucing Dania (Bubble Dot Cutie). Tetiba, ada call masuk kata. Cik Ezna, saya nak hantar Ipek. Pada mulanya i dengar Ipek. Hah? IPek untuk sape? Ezna Ahmad Khalili la. Dalam hati i eh nama sendiri. I tanya dari mana? Dia kata Unilever. Alaaaa akak tengah basuh kereta la. Takpe nanti akak balik rumah. Padahal i rasa mana nak sempat sebab 20 minit lagi dia nak sampai. Dah la kereta i baru dilumur sabun. Akhirnya i call hubby soh tunggu rumah. Nasib la hubby based kat office yang dekat rumah je yang kebetulan nak pergi solat Jumaat. Kalau dulu kat M*S haru plak nak soh balik all the way dari Terminal 3 Subang tu. Memang surprise sungguh la. Unilever ni tak bagi surat ke haper ke call ke. I tengok kat print out delivery order.

I guess contest yang i masuk Unilever ni. I remember shopping Comfort Ultra, Sunlight, Lipton untuk masuk contest ni. Right before i terbang ke Padang Indonesia last year. I hantar 2 borang ajer. Teh Lipton ni pun masih banyak lagi stoknya. Hehehe....

Mengikut borang contest Suzz ni, i menang 3rd Prize.

***Credit blog Suzz


*****memang surprise sunggu Unilever ni.
*****Dania kata Ipad lama Dania punya. IPad baru ummi punya. Kemain ye si kenit ni yer...

10 comments:

  1. wah...besnye dpt ipad..klau nak let go dgn hrga murah, nak beli lah..hehe~

    ReplyDelete
  2. ezna..singgah sini baca entry..wahh menang ipad..tahniah2..:-)

    ReplyDelete
  3. sweetest suprize ever!!!!congrats ezz :)

    ReplyDelete
  4. PERGHH...rezeki terkejut ni yer tak...untung kak ezna, ayu kena beli sendiri ler IPAD...

    ReplyDelete
  5. wah untung la dapat i pek.. hehe.. tahniah :D

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer dapat hadiah surprise gini.. ni macam Wan punye kemenangan jugak ni, wan dapat TV .. tak tau contest yang same ke tak.. congrats!!

    ReplyDelete
  7. tahniah ...... syok nye kan......

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails