Monday, March 12

Anonymous

Ni lah entry Anonymous yang i kata nak buat tu. 2 hari tak online sebab pergi kenduri kahwin. Malas nak bawak lappy sebab nak melenggang kangkung je. Anonymous ni i ambik dari entry i yang INI. Anonymous ni bagi i la kan, kalau nak tanya sesuatu.....bagilah nama kan. Ni anonymous pulak. I rasa 3 anonymous ni macam orang yang sama jek. Lepas tu tengok ayat2 anonymous yang last tu cam berbau dengki sebab i tak reply2 apa yang dia tanya. I rasa sangat tak proper. U nak tahu sesuatu yang u nak tahu dan u tak letak nama pun. Kan lebih manis kalau letak nama tu. Rasanya i reply semua yang ada nama dalam entry i ni.

Anonymous yang last yang tu, apa dia cuba sampaikan sebab mengatakan Mazda 3 hatchback underpower? Mungkin dia ingat i dapat Mazda 3 , 1.6 liter kot. Padahal dia tak tahu hadiah i dapat Mazda 3 yang 2.0 liter. Kekadang komen ni main cakap je tapi tak tahu apa2. Anonymous yang kedua pun cam negatif bagi i cam mendesak....bila pulak i menang pampers ni? Dulu2 adalah. Maknanya dia memang mengikuti perjalanan contest i ker?....takpun tersilap orang, dia maksudkan MZ ke Ayu ke? Sebab mereka ada menang diapers.

You alls ada Anonymous tak?

 


11 comments:

  1. sweet sour in blogging :) rasanya anon ni comper gak kot sbb dia ada ckp dia tak pernah menang hadiah yg besar2 mcm u
    ish ish ish

    ReplyDelete
  2. Macam2 ler si Anon ni..
    Biarkan lah dia sis..
    Abaikan jer.. ;)

    ReplyDelete
  3. hmmm...ni yang stress bila anony ni datang dengan komen kadang2 buat kit aken afikir banyak kali kan....my blog i dah tukar setting...no anonymous :)

    ReplyDelete
  4. Ezna, takkan semua orang akan suke apa yang kite ada, so perhaps this anon adalah sorang dari unidentified number yang tak berape suke kite.. lumrah alam kan.. but for sure.. infinite number yang suke u menang.. so, terpulang pada u.. kalau pade i, i wont answer the question jugak kalau dia tak bagi tau name, if dia bagi tau, it must come with the link of his / her blog yang tutup profile dia

    ReplyDelete
  5. *if dia bagi tau, it must come with the link of his / her blog yang TAK tutup profile dia

    ReplyDelete
  6. @Em's Family yer agree with u mira....oh u pun tak jawab yer.....sebab macam tak ikhlas kan? link apa sume takde..

    ReplyDelete
  7. anon yg berjantina lelaki
    tak sangka..
    ada gak org cenggini

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZakwan rambut sama hitam. Hati lain lain....adehhh cik anon nih....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails