i la ni tengah bawak asam. Fuh kejur air liur. Share ngan hubby yang boleh jugak layan asam
Setelah balik dari melawat papa di HKL, kami menderu ke KLCC. Hubby nak solat di masjid di KLCC. Alang2 dah di KLCC, kebetulan i pun dah ok sikit. Dah kira sihat dari selalunya. Kami parking di parking area bersebelahan masjid KLCC. Apa salahnya jalan sikit ke KLCC. I lah yang suggest dekat hubby makan di sini. Dah la lama tak pergi jalan2 kat shopping complex sebab i tak larat nak jalan jauh. Kira exercise lah jugak parking jauh sikit. Kami makan di food court KLCC. Lepas tu ke Cold Storage di bahagian bawah. I rasa mahal sikit la harga barang2 kat Cold Storage ni compare dengan Giant. Sepanjang i kat KLCC ni, orang tak ramai la. I agak mesti sebab orang tak dapat gaji lagi sebab masa kami pergi tengah bulan. Seronok je jalan bila time takde orang ni.
ronda2 KLCC..best nyer...next week cadang nk bwk anak2 turun KL..dh lama tk g area sana..
BalasPadamnasi dagang tu sgt best..*drooling :)
BalasPadammmg suka lepak kat KLCC. weekend je situ je la destinasi fav kitorg hehe smpikan pak guard kinokuniya pn dah kenal sngt my doter damia :)
BalasPadamjarang ke klcc sbb parking ssh klu kat dlm agak mahal :)
BalasPadami tak suke benor pergi klcc.. sebab klcc tu ramai sangat staff P*etr*nas yang i kenal.. :D
BalasPadamCatat Ulasan
Berhati-hati ketika memberi komen supaya tidak mengeluarkan kata-kata yang kesat. Komen yang tidak sesuai tidak akan disiarkan. Terima kasih kerana memberi komen yang baik-baik.