Monday, October 4

Entry for my BF Suzz

Ni lah hamper yang i ambik untuk my friend suzz di atas kemenangan Lil Ariff untuk peraduan anjuran Parkson, Most Stylish Baby Contest.

Masa i kat customer service tu, staff tunjukkan 1 kotak yang berisi mainan yang harganya i agak tak sampai RM500 pun. I agak bising sebab hadiah yang sepatutnya Suzz dapat begini begini begini.....lama jugak staff ni masuk customer service room. Lepas tu depan staff yang lain i saje kasi panas panas dengan tanya kat shopper sebelah i.

'do you think this is worth RM500 ??'

Shopper tu menjawab : 'i don't think so. I think this is less than RM200'.

Staff Parkson kat counter customer service buat buat tak paham je....hee hee. Dalam hati panas kot.

Bila kotak sekecil itu yang dibawa keluar, mula la i tanya, mana hamper baby worth RM500?, Voucher Parkson worth RM50 dan voucher slimming dari Marie France worth RM500?

Terpinga-pinga pulak mamat ni.....

Bila keluar balik mamat tu.....ambik.....hamper sebesarnya x 2. 1 hamper huggies je, 1 lagi hamper barang2 baby....

Shopper yang i tanya tadi cakap okay kali ni worth waiting.....he he he

Kali ni i terfikir macamana nak mengangkut hamper yang sangat berat itu? i siap request trolley dari customer service. Bukan setakat trolley je, siap dengan security guard lagi menolak trolley sampai boot kereta. Thanks ya pak!!!!

=================================
==========================
===================
============
======
=



Trolley ditolak oleh Pak Guard, hubby pegang kotak yang Suzz dapat pada mulanya. Kotak yang kecik tu je......

I suruh Pak Guard berhenti pose jap

17 comments:

  1. tq ezz :) me nak copy paste entry ni ke blog i :)

    ReplyDelete
  2. baiknya ezz....fight utk kebenaran.. :) bagus u..i selalu kena tipu ngan organizer...kata hadiah value hadiah banyak ni..dapat bukan main sikit :(....anyway macho jer pak guard menolak pampers yang agak banyak..hehehe...grats suzz...

    ReplyDelete
  3. wah bestnya.. mz ni salu menang kan.. so lucky

    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    alahai ayu fight sebab org dah amanahkan kita untu ambik barang....kaw kaw la bisingnya...ngeh ngeh....

    ReplyDelete
  5. nie mesti untuk mama zharfan kan... bagusnyer tolong amikkan... memang patut pon marah... kadang2 diorang nie wat2 xtau jer..

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM

    Hehehe. I tak marah....bising je. Yup Mama Zharfan punyer....

    ReplyDelete
  7. bertuah suzie dpt kwn mcm ezna...nasibaik komplen ye ..kalo tk, sure die bg adiah tk seberapa je

    ReplyDelete
  8. hehehehe....
    baik sungguh awak nie=)

    ReplyDelete
  9. baik nya kawan.... tapi ye la kan.. .. dah kata dapat worth rm500.. kena la pertahankan kan...

    clap clap clap.. u stand out... hihihi mmg patut pun kena wat cam tuh.. lau dak kena songlap la hadiah tu... huhuhu

    ReplyDelete
  10. Bagus la Ez. Siap fight lagi. Bertuah kak lah dpt kwn mcm Ez.

    ReplyDelete
  11. @mama tisya

    They all ni kena complain jugak sbb nanti barang tu they all sure ambik....

    ReplyDelete
  12. @zurazari

    Alahai ni kira pertahankan hak je...ngehhhh....

    ReplyDelete
  13. @miMiE aZiMaSK ^V^

    Tapi nak jadi macam ni ambik masa....dulu i biar je orang nak buat apa apa....

    ReplyDelete
  14. @HANIM

    Adakah ini Azma Hanim....hi Hanim...akak yg bertuah dapat kak lah jadi kawan tu....:-) SANGAT BERTUAH Hanim.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails