Sunday, May 2

Jemputan makan ke majlis Pak Engku Kuzie Catering - 18 April 2010

Salah seorang rakan FB i ni Pak Engku ni lah. Ayahanda Saudara kepada Raja Azura. I add pun sebab selalu nampak memasak kat Wanita Hari Ini.... tak sangka tak beberapa lama selepas tu, Pak Engku bermurah hati nak mengadakan Jamuan Makan Malam untuk teman2 FB. Sebelum tu Pak Engku akan mengutarakan soalan2. Tapi....frankly speaking oldies nyer soalan....cerita raja2 zaman 70an yang Pak Engku minat.....teka punyer teka tak sangka leh betul plak citer Dayang Senandung. Berkat i bukak kat google cerita2 Datuk Sarimah kita. Dayang Senandung jawapannyer.....dah Pak Engku soh i hitamkan kulit cam Dayang Senandung...bole???

Tiba agak lewat kat Wisma PKPS Shah Alam satu hal. Majlis pukul 8pm, kami tiba dekat pukul 9pm. Parking plak x jumpa. Sikitnyer parking??....Parking dalam bangunan dah tutup......Aleh2 park kat tempat orang cacat.....Masuk bangunan tu lampu dah tutup jadinyer macam eh...betul ke tempat ni??....i tanya guard kat situ dia kata betul. Gi tingkat 4. Masuk dewan meja cam dah ramai orang duduk jadinyer terpaksa duduk kat belakang sekali....Boleh caterer diam je tak offer tempat mana nak duduk. Akhirnyer emcee soh kami duduk dekat tempat couple ni.  


Lauk pauk kat Serambi Pak Engku. I rasa biasa jer...

Meja kitaorang makan kecik je..macam tak puas....share plak tu ngan 2 orang lagi 

Sempat soh teman semeja snap gambar

Pak Engku dan kami

Ada persembahan nyanyian dari Mak Nyah serupa kak Nita. Eiiii geli......Masa snap gambar ngan Pak Engku ni, Pak Engku dah tak sabar2 nak berlari join menari ngan Nyah tu....ade hati Pak Engku yer?.....nak menari cam orang muda. I dah boring dah. Makan dah. Pak Engku dan yg daring2 tu menari kat depan dan karaoke. Masa tu Dania rasa dah ngantuk. Calo la apa tunggu lagi.....tak sempat majlis habis, kami dah beredar....hu hu hu....Pepepun pengalaman tu pergi Jemputan dari Pak Engku, Kuzie Catering. Terima kasih Pak Engku.

2 comments:

  1. best dpt mkn2 free :) bj dania sgt cantik..u pun nampak lawa dress up gitu ezz :)

    ReplyDelete
  2. Hi suzz,

    Makanannyer ok jer....tak ler fantastic. Ruang tu pun not so big. Kalau buat kat dewan Cattleya lagi besar ni kecik je. Dgn karaokenyer. Rimas lah pulak. Tu yg kami cabut awal tambahan Dania kata mengantuk....I pakai jubah suzz. Sebenarnyer not my choice sgt pakai gini pun....i lebih suka pakai seluar dan blouse @ T shirt. Dania pakai dress putih. Kebetulan dania kata sejuk. Tu yg pakaikan dier cardigan warna merah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails